Κρήτη: Ζευγάρι πέθανε την ίδια μέρα μετά από 70 χρόνια γάμου

Ημερομηνία:

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο. Η μέρα που «έφυγε» από την ζωή η 89χρονη Ειρήνη Μελ. την περασμένη εβδομάδα, προκάλεσε ισχυρό σοκ τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στον 90χρονο σύζυγο της Αντώνη, που «έσβησε» κι αυτός λίγες ώρες μετά από την γυναίκα του.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι που πέρασε γύρω στα 70 χρόνια μαζί, μια ολόκληρη ζωή, αποκτώντας τρία παιδιά -δύο κόρες και ένα γιό- που τους χάρισαν εγγόνια. Ο τελευταίος μήνας του 2020 έγραψε τον κοινό επίλογο της πολύχρονης συμβίωσης τους, με το «τέλος», να γράφεται την ίδια μέρα και για τους δύο.

Διπλή απώλεια
Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος της 89χρονης, ουδείς μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα στην ίδια μέρα θα πέθαινε και ο σύζυγος της. Ο 90χρονος αισθάνθηκε αρχικά μια έντονη αδιαθεσία, «χάνοντας το χρώμα του» κάτι που έκανε τους οικείους τους να ζητήσουν ιατρική βοήθεια, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ωστόσο, αφού ο ηλικιωμένος άνδρας «έσβησε» αιφνιδίως κι ενώ δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της κηδείας της γυναίκας του!

«Η Μικρή Βουλή»
Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα αγαπημένο από τους συγχωριανούς του στο Απεσωκάρι όπου ο Αντώνης και η Ειρήνη Μελ. διατηρούσαν για χρόνια, στον κεντρικό δρόμο, το «Καφεπαντοπωλείο Η Μικρή Βουλή» το οποίο λόγω και του … ιδιαίτερου τίτλου του είχε γράψει τη δική του ιστορία στην περιοχή, με την ταμπέλα του να είναι πολύ – φωτογραφημένη από διερχόμενους για το «ξεχωριστό όνομα» του μαγαζιού.

Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, στην Εκκλησία του Απεσωκαρίου τελέστηκε η επικήδειος ακολουθία, σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού και σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης καθώς η διπλή απώλεια του ζευγαριού ήταν εντελώς απρόσμενη για όλους και ιδιαίτερα τους στενούς συγγενείς που αποχαιρέτησαν συγχρόνως πατέρα και μάνα, παππού και γιαγιά, που «έφυγαν μαζί» την ίδια μέρα από τη ζωή.https://www.apopsilive.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πως έγινε η Κρήτη επίκεντρο για τα...

Ποια είναι τα υπόλοιπα έργα. Στο επίκεντρο των μεγάλων έργων...

Καιρός: «Αγριεύει» το σκηνικό στην Κρήτη –...

Αλλαγή του καιρού αναμένεται αύριο Πέμπτη 16 Απριλίου στην...

Πως έγινε η Κρήτη επίκεντρο για τα...

Ποια είναι τα υπόλοιπα έργα. Στο επίκεντρο των μεγάλων έργων...

Καιρός: «Αγριεύει» το σκηνικό στην Κρήτη –...

Αλλαγή του καιρού αναμένεται αύριο Πέμπτη 16 Απριλίου στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηλεκτρικό ρεύμα: Τι αλλάζει για τους καταναλωτές με οφειλές που αλλάζουν πάροχο

Μέτρα για στρατηγικούς κακοπληρωτές. Σε τροχιά άμεσων παρεμβάσεων για τον...

Market Pass: Επιστρέφει το voucher τροφίμων – Αναδρομικά έως 1.200 ευρώ για τους δικαιούχους

Σε φάση επανεκκίνησης βρίσκεται το νέο πρόγραμμα τύπου Market...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: 289 αγρότες στο «μικροσκόπιο» – Νέα απάτη με πλαστά τιμολόγια 625.000€ !

Ένα εκτεταμένο κύκλωμα εξαπάτησης με επίκεντρο τον ΟΠΕΚΕΠΕ φέρνει...