Κτηματολόγιο: Δεύτερη ευκαιρία για δηλώσεις σε 256 περιοχές

Δεύτερη ευκαιρία για να δηλώσουν την ακίνητη περιουσία τους στο Κτηματολόγιο έχουν οι ιδιοκτήτες σε 12 δήμους και 244 προκαποδιστριακούς ΟΤΑ στις Περιφερειακές Ενότητες Καστοριάς, Φλώρινας, Δράμας, Ξάνθης, Χαλκιδικής, Σάμου, Ικαρίας και Χίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το Κτηματολόγιο χθες, οι ιδιοκτήτες που έχουν ακίνητα στις προαναφερόμενες περιοχές έχουν περιθώριο να υποβάλουν δήλωση έως τις 30 Μαΐου 2019. Σημειώνεται ότι η αρχική προθεσμία λήγει την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου.

Οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν ακίνητα στις περιοχές αυτές και κατοικούν στην Αττική, στην περίπτωση που δεν υποβάλουν ηλεκτρονική δήλωση μπορούν να τα δηλώσουν στο Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι επί της Λεωφόρου Βεΐκου 137.

Οσοι από τους ιδιοκτήτες κατοικούν στη Θεσσαλονίκη και έχουν ακίνητα σε Καστοριά, Φλώρινα, Δράμα, Ξάνθη και Χαλκιδική μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Γραφείο Κτηματογράφησης Θεσσαλονίκης (Σαράφη 48 Β – Φοίνικας).

Σημειώνεται πως η τελευταία παράταση που ανακοινώθηκε από το Κτηματολόγιο αφορά πέντε περιοχές στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. Ειδικότερα, οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν ακίνητα στους καλλικρατικούς Δήμους Γόρτυνας, Φαιστού, Μινώα Πεδιάδας, Αρχανών – Αστερουσίων και Βιάννου έχουν περιθώριο έως τις 27 Μαΐου να δηλώσουν την ακίνητη περιουσία τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.