Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων από την ΕΛ.ΑΣ

Ημερομηνία:

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, λόγω των έκτακτων επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων και για την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στο οδικό δίκτυο και την ασφάλεια τω πολιτών, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε σημεία του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Συγκεκριμένα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του ενάμισι (1,5) τόνου σε όλο το οδικό δίκτυο του Τμήματος Βόρειου Οδικού Άξονα που διέρχεται από τον Νομό Χανίων και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας από την 06:00 ώρα Κυριακή 05.01.2020 έως και την 24:00 ώρα της Δευτέρας 06.01.2020.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνης θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του ενάμισι (1,5) τόνου και λοιπών βαρέων οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας από την 06:00 ώρα Κυριακή 05.01.2020 έως και την 24:00 ώρα της Δευτέρας 06.01.2020.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου από την χιλιομετρική θέση 106 έως την χιλιομετρική θέση 174 θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του ενάμισι (1,5) τόνου και λοιπών βαρέων οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας από την 06:00 ώρα Κυριακή 05.01.2020 έως και την 24:00 ώρα της Δευτέρας 06.01.2020.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το Εθνικό Δίκτυο που διέρχεται από τον Νομό Λασιθίου, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του ενάμισι (1,5) τόνου και λοιπών βαρέων οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας από την 06:00 ώρα Κυριακή 05.01.2020 έως και την 24:00 ώρα της Δευτέρας 06.01.2020

Την προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιρούνται όλα τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα φορτηγά οχήματα που συνδράμουν στον καθαρισμό του Εθνικού Οδικού Δικτύου, τα φορτηγά αυτοκίνητα ημερησίου- περιοδικού τύπου εφόσον είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πρόσκληση για Άθληση στον Κήπο του Ρεθύμνου

Ελάτε να γυμναστούμε μαζί κάθε Τετάρτη αναφέρει ο Συλλογος...

«Έρχονται τα χειρότερα» λέει συγγενής της μίας...

Τι αναφέρουν κάτοικοι του χωριού μετά το αιμοτοκύλισμα. Ο 90χρονος...

Πρόσκληση για Άθληση στον Κήπο του Ρεθύμνου

Ελάτε να γυμναστούμε μαζί κάθε Τετάρτη αναφέρει ο Συλλογος...

«Έρχονται τα χειρότερα» λέει συγγενής της μίας...

Τι αναφέρουν κάτοικοι του χωριού μετά το αιμοτοκύλισμα. Ο 90χρονος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρόσκληση για Άθληση στον Κήπο του Ρεθύμνου

Ελάτε να γυμναστούμε μαζί κάθε Τετάρτη αναφέρει ο Συλλογος...

Προσωπικός Αριθμός: Τι θα γίνει σε όσους δεν προχωρήσουν στην ενεργοποίηση του

Ποια είναι τα βήματα. Μια νέα εποχή στην ταυτοποίηση ξεκινά...

«Έρχονται τα χειρότερα» λέει συγγενής της μίας οικογένειας στα Βορίζια

Τι αναφέρουν κάτοικοι του χωριού μετά το αιμοτοκύλισμα. Ο 90χρονος...

Ξυπνάτε στις 3 κάθε πρωί; Το κόλπο που υπόσχεται να κοιμηθείτε ξανά αμέσως

Εάν ξυπνάτε κάθε πρωί από τα χαράματα και αγωνίζεστε...