Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή σε περιοχές της Αττικής λόγω αγώνα δρόμου

Ημερομηνία:

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 8:00 έως τις 10:00 αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί στους δήμους Αιγάλεω και Χαϊδαρίου και έως τις 11:00 στον Δήμο Αθηναίων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο το πρωί σε δρόμους της Αττικής, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Για τους 200 εκτελεσθέντες της Καισαριανής».

Συγκεκριμένα, η προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί από τις 08:00 έως τις 10:00 το πρωί, στις περιοχές των δήμων Αιγάλεω και Χαϊδαρίου και έως τις 11:00 στον Δήμο Αθηναίων.

Η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παρακάτω οδούς, λεωφόρους και πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Αθηναίων

Στην Αθήνα η Τροχαία θα προχωρήσει σε προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης αυτών από τις 08:00 έως τις 11:00 στους κατωτέρω οδικούς άξονες:

  • Ιερά Οδός, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, καθ’ όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιώς.

  • Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Θερμοπυλών και Περσεφόνης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

  • Λ. Αμαλίας, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της από την Λ. Συγγρού έως οδό Φιλελλήνων, ρεύμα κυκλοφορίας προς πλατεία Συντάγματος.

  • Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της.

  • Λ. Β. Κων/νου, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, καθ΄ όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Σοφίας.

  • Μερκούρη, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Μιχαλακοπούλου.

  • Μιχαλακοπούλου, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Μερκούρη και της Λ. Βασ. Αλεξάνδρου, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Βασ. Αλεξάνδρου.

  • Λ. Βασ. Αλεξάνδρου, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, καθ΄ όλο το μήκος της.

  • Γρ. Θεολόγου, καθ΄ όλο το μήκος της.

  • Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Υμηττού και Πανιωνίου.

  • Πανιωνίου, καθ΄ όλο το μήκος της.

  • Πέλοπος, καθ΄ όλο το μήκος της

  • Σκοπευτηρίου, καθ΄ όλο το μήκος της.

Αιγάλεω και Χαϊδάρι

Η προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 08:00 έως 10:00, στις περιοχές των δήμων Αιγάλεω και Χαϊδαρίου θα εφαρμοστεί ως εξής:

  • Αγωνιστών Στρατοπέδου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αθηνών και της Ιεράς Οδού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιερά Οδό.

  • Ιερά Οδός, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγωνιστών Στρατοπέδου και Στρ. Καραϊσκάκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αθηνών.

  • Ιερά Οδός, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας αυτής, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Στρ. Καραϊσκάκη και της Λ. Κηφισού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

  • Λ. Αθηνών στο ύψος διασταύρωσής της με τις οδούς Φλουτζή και Αγωνιστών Στρατοπέδου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

  • Φλουτζή, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ρίμινι και της Λ. Αθηνών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ποιοι γνωστοί επιχειρηματίες, τραγουδιστές και αθλητές έπεσαν...

Τα μέλη της οργάνωσης, μέσω ενός μη κερδοσκοπικού σωματείου,...

Σοκ στη Μάνη: 53χρονος πυροβόλησε και σκότωσε...

Ο δράστης εμφανίστηκε μόνος του στο ΑΤ Αερόπολης και...

Ποιοι γνωστοί επιχειρηματίες, τραγουδιστές και αθλητές έπεσαν...

Τα μέλη της οργάνωσης, μέσω ενός μη κερδοσκοπικού σωματείου,...

Σοκ στη Μάνη: 53χρονος πυροβόλησε και σκότωσε...

Ο δράστης εμφανίστηκε μόνος του στο ΑΤ Αερόπολης και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σοκ στη Μάνη: 53χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του μετά από διαπληκτισμό

Ο δράστης εμφανίστηκε μόνος του στο ΑΤ Αερόπολης και...

Εξοικονομώ 2025: Εξασφαλίστηκαν 425,8 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για την ολοκλήρωση του προγράμματος

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών...

Παιδική παχυσαρκία: Οι επιπλοκές που εμφανίζονται από τα σχολικά χρόνια

Οι επιπτώσεις της παχυσαρκίας στην υγεία μπορεί να αρχίσουν...