Κύκλωμα πλαστών PCR τεστ κοροναϊού αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Ημερομηνία:

Σε επιφυλακή για τον εντοπισμό κυκλώματος χορήγησης πλαστών βεβαιώσεων για τον κοροναϊό σε πολίτες, ημεδαπούς και αλλοδαπούς, προκειμένου αυτοί να μπορούν να ταξιδέψουν βρίσκονται οι Αρχές.

Έπειτα από ένα τυχαίο περιστατικό στη Νέα Σμύρνη, στην Ελληνική Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και να συλληφθούν.

Το περιστατικό που άνοιξε την έρευνα σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη, όταν δύο άνδρες επισκέφθηκαν ταξιδιωτικό γραφείο για να εκδώσουν εισιτήρια ταξιδιού.

Έχοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα, επέδειξαν και το απαραίτητο λόγω πανδημίας αρνητικό PCR τεστ. Μετά το τέλος της διαδικασίας, ξέχασαν να πάρουν μαζί τους τα τεστ, με τους υπεύθυνους του ταξιδιωτικού γραφείου να τους αναζητούν.

Έτσι, στην προσπάθειά τους να βρουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, μίλησαν με το μικροβιολογικό κέντρο απ’ όπου προέρχονταν τα αποτελέσματα για να λάβουν μια απάντηση που τους σόκαρε. Όπως τους ενημέρωσαν τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν προσήλθαν ποτέ για να υποβληθούν σε έλεγχο για τον κοροναϊό.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε το τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι πάνω στα έγγραφα υπήρχαν σφραγίδες και υπογραφές από άλλο μικροβιολογικό εργαστήριο, όμως ούτε αυτό γνώριζε κάτι για τα συγκεκριμένα τεστ.

Πλέον οι αστυνομικοί ερευνούν το συμβάν για να εντοπιστεί το κύκλωμα πλαστογραφίας, προτού αυξηθούν τα πλαστά πιστοποιητικά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Συνελήφθη Έλληνας πολίτης ύποπτος για...

Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά ΜΜΕ ο ύποπτος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον...

«Θρίλερ» σε λεωφορείο στη Μαραθώνος – Επιβάτης...

Ο οδηγός του αστικού λεωφορείου ή κάποιος επιβάτης ενημέρωσε...

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Συνελήφθη Έλληνας πολίτης ύποπτος για...

Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά ΜΜΕ ο ύποπτος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον...

«Θρίλερ» σε λεωφορείο στη Μαραθώνος – Επιβάτης...

Ο οδηγός του αστικού λεωφορείου ή κάποιος επιβάτης ενημέρωσε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τριγλυκερίδια: Ρίξτε τα χαμηλά με δυο κινήσεις

Τα αυξημένα τριγλυκερίδια μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη καρδιαγγειακών...

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Συνελήφθη Έλληνας πολίτης ύποπτος για κατασκοπεία στα κατεχόμενα

Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά ΜΜΕ ο ύποπτος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον...