Κυπελλούχος Ηρακλείου ο ΠΟΑ

Στο Ατσαλένιο πήγε φέτος το τρόπαιο του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με τον ΠΟΑ να επικρατεί 1-0 του Ρωμανού στον τελικό των Αρχανών.

Μετά από ένα παιχνίδι που κράτησε την αγωνία ως το τέλος και κρίθηκε στο 87’ με το γκολ του Καρλίτος, οι Ατσαλενιώτες στέφθηκαν Κυπελλούχοι για την ποδοσφαιρική σεζόν 2018-19.

Ο Ρωμανός ήταν αξιόμαχος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, διεκδικώντας στα ίσια το Κύπελλο, με τον ΠΟΑ να εκμεταλλεύεται μια στατική φάση λίγο πριν το ματς οδηγηθεί στα πέναλτι.

Σε γενικές γραμμές, ο αγώνας πήγε σε χαμηλό τέμπο, ενώ οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν πολύ λίγες. Η ομάδα του Μανόλη Σκύβαλου προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την εμπειρία της, ενώ από την άλλη ο Ρωμανός του Άλκη Πλουσή είχε «κλείσει» τους διαδρόμους προς την περιοχή του.

Το παιχνίδι ήταν γιορτή για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, με κατάμεστη εξέδρα από φίλους και των δύο ομάδων, ενώ οι παίκτες εντός αγωνιστικού χώρου ανέδειξαν το ευ αγωνίζεσθαι.

Οι ποδοσφαιριστές του Ρωμανού έκαναν αψίδα για τον Κυπελλούχο ΠΟΑ, ενώ η απονομή έδωσε το σύνθημα για έξαλλους πανηγυρισμούς στο σωματείο του προσφυγικού προαστίου.

ΡΩΜΑΝΟΣ (Άλκης Πλουσής):Μυλωνάκης, Κουκάκης (90′ Λασηθιωτάκης), Κάββαλος, Ανυφαντάκης, Παχάκης, Γκαναδάκης, Μανουσάκης, Πουλάκης (49′ λ.τ. Ρουμπάκης), Μιχελακάκης, Κοτζαδάκης, Σπηλιωτάκης (57′ Ξυλούρης).

ΠΟΑ (Μανόλης Σκύβαλος):Μανουσάκης, Βρετός (46′ Καρβελάς), Πετράκης, Παπαδομιχελάκης, Ξεπαπαδάκης, Κερμενίδης, Ξυλούρης (68′ Κενδριστάκης), Καρλίτο, Πλουσής (92′ Σαμουηλίδης), Πατινιώτης, Καϊμακαμούδης (89′ Φραγκιαδάκης).

Τα σχόλια είναι κλειστά.