Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ

Ημερομηνία:

Αύριο στις 22:30 η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο. Την Τρίτη στις 18:00 η ομιλία του στην Κοινή Σύνοδο της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη μεταξύ 15 και 17 Μαΐου.

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού κατά την επίσημη επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έχει ως εξής:

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου, στις 14:30 ώρα Ελλάδας, ο πρωθυπουργός θα δώσει συνέντευξη στην εκπομπή Morning Joe του τηλεοπτικού δικτύου MSNBC και στους δημοσιογράφους Joe Scarborough και Mika Brzezinski.

Στις 17:00 ώρα Ελλάδας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με συνομιλητή τον δημοσιογράφο David Ignatius, στο πανεπιστήμιο Georgetown University.

Στις 22:30 ώρα Ελλάδας, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Joe Biden, στον Λευκό Οίκο.

Στις 00:00 ώρα Ελλάδας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθήσει σε δεξίωση που παρατίθεται προς τιμήν του στον Λευκό Οίκο από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Την Τρίτη 17 Μαΐου, στις 16:40 ώρα Ελλάδας, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Κογκρέσο, όπου θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Nancy Pelosi.

Στις 18:00 ώρα Ελλάδας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει ομιλία στην Κοινή Σύνοδο της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Kamala Harris.

Στις 19:00 ώρα Ελλάδας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθήσει σε δεξίωση που παραθέτει προς τιμήν του η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Στις 2:10 ώρα Ελλάδας, ο κ. Μητσοτάκης θα παρακαθήσει σε δείπνο με εκπροσώπους ελληνοαμερικανικών οργανώσεων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μητσοτάκης: «Το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί...

Στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανασκόπηση της εβδομάδας προχώρησε ο Κυριάκος...

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Η αναφορά στο τουρκολιβυκό...

Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε χάρτη επί του οποίου αποτυπώνονται τόσο...

Μητσοτάκης: «Το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί...

Στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανασκόπηση της εβδομάδας προχώρησε ο Κυριάκος...

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Η αναφορά στο τουρκολιβυκό...

Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε χάρτη επί του οποίου αποτυπώνονται τόσο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ενισχυτική Διδασκαλία 2026-2027: Πότε ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η Ενισχυτική Διδασκαλία...

Το περπάτημα σε κάνει πιο έξυπνο;

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, το καθημερινό περπάτημα συνδέθηκε...

Κρήτη: «Έσπασε» το φράγμα των 5 εκατ. διεθνών αφίξεων – Άνοδος 6,2% στον τουρισμό

Σημαντική αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων καταγράφει η Κρήτη...

Τηλεργασία από τα βουνά: Eπιδότηση 90% του μισθού για έναν χρόνο

Επιδότηση 90% του μισθού και των εισφορών για ένα...