Κυριάκος Μητσοτάκης: Viral η φωτογραφία του με εργαζόμενη σε ιταλικό εστιατόριο – Τι συζητούσαν επί 10 λεπτά

Το μυστήριο γύρω από τη φωτογραφία που έγινε viral με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνομιλεί με εργαζόμενη στην Καλαμάτα κρατώντας της τα χέρια, λύνει η ίδια η εικονιζόμενη.

Μιλώντας στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», διέψευσε τα σενάρια που κυκλοφόρησαν, αρχίζοντας από την περιγραφή της επιχείρησης στην οποία αποδόθηκαν διάφοροι τίτλοι που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Το συγκεκριμένο μαγαζί όπου εργάζομαι είναι ιταλικό εστιατόριο με φρέσκα ζυμαρικά, δεν είναι ούτε ψητοπωλείο, ούτε πιτσαρία» αναφέρει η 26χρονη Ανδριανή.

Ευρισκόμενη στο πόστο της μαγείρισσας από τον Απρίλιο, που το συγκεκριμένο κατάστημα άνοιξε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που περνά το κατώφλι της επιχείρησης.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, καθώς ο Πρωθυπουργός περπατούσε στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου συνομιλώντας με κατοίκους κι ενώ η ίδια βρισκόταν μέσα προετοιμάζοντας συνταγές, οι ματιές τους διασταυρώθηκαν.

«Γενικά είμαι παιδί αυθόρμητο με χιούμορ. Αυτό το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν. Καθώς περνούσε απέξω ο Πρωθυπουργός, είπα «έλα εδώ να βγάλουμε μια φωτογραφία». Δεν ξέρω αν με άκουσε, πάντως μπήκε μέσα, με ρώτησε πώς με λένε, του απάντησα Ανδριανή, μου είπε «είχα κι εγώ μια θεία Ανδριανή», ε, και από εκεί και πέρα κάναμε πλάκα και βγάλαμε αυτή τη φωτογραφία».https://www.enikos.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.