Κυριάκος Παπαδόπουλος: Μεγάλη επιτυχία για το σχήμα στην Πάτρα με την υπογραφή του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη!

Ημερομηνία:

O συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Κυριάκος Παπαδόπουλος τους τελευταίους μήνες έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας.

Ο καταξιωμένος δημιουργός, έχοντας μαζί του μία πλειάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών, έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό πρόγραμμα στο Metropolis Live, με το ένα sold out να διαδέχεται το άλλο στο νυχτερινό κέντρο, που βρίσκεται στην «καρδιά» της αχαϊκής πόλης.

Οι Κωνσταντίνος Παρασκευάς, Μιχάλης Μαρίνης, Τάσος Βέρμης, Χριστίνα Σαββίδου, Βαρβάρα Βάλη και Πέννυ Παπαγεωργίου ερμηνεύουν τις μεγάλες επιτυχίες του Κυριάκου Παπαδόπουλου, καθώς και αγαπημένα τραγούδια της σύγχρονης λαϊκής δισκογραφίας, ανεβάζοντας στο… κόκκινο το θερμόμετρο της διασκέδασης στο Metropolis Live.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 20 Οκτωβρίου, με τον κόσμο της Πάτρας να αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή το συγκεκριμένο σχήμα, δίνοντας το «παρών» κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο, όπου όλους αυτούς του μήνες ζει μεγάλες και διαφορετικές στιγμές.

Στο πλευρό του μουσικοσυνθέτη βρίσκεται και ο καταξιωμένος στιχουργός και επί σειρά ετών συνεργάτης του, Βασίλης Γιαννόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο έχουν εμφανιστεί όλο αυτό το διάστημα ως guest ο Νίκος Ζωϊδάκης, η Ρία Ελληνίδου, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Eurovision 2026 – Γιώργος Καπουτζίδης: «Αξίζαμε πιο...

Η επιστροφή της ελληνικής αποστολής από τη Βιέννη και...

Η Βουλγαρία έγραψε ιστορία στη Eurovision –...

Dara from Bulgaria holds up the trophy after winning...

Eurovision 2026 – Γιώργος Καπουτζίδης: «Αξίζαμε πιο...

Η επιστροφή της ελληνικής αποστολής από τη Βιέννη και...

Η Βουλγαρία έγραψε ιστορία στη Eurovision –...

Dara from Bulgaria holds up the trophy after winning...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο: Η Hilton επιλέγει την Κρήτη για τη στρατηγική επέκτασή της στην Ελλάδα

Έρχονται δύο ακόμα Hilton σε Ρέθυμνο και Γεωργιούπολη. Την Κρήτη...

Taste Atlas: Η γραβιέρα Κρήτης στα κορυφαία τυριά του κόσμου

Η «χρυσή» πεντάδα με ελληνικό χρώμα. Η Ελλάδα μόλις κατέκτησε...

«Ως εδώ» με τον ΒΟΑΚ: «Καταπέλτης» οι τουριστικοί φορείς της Κρήτης προς τον Χρήστο Δήμα!

Κοινή επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρίστο...