Κυβερνήτες ισπανικών πλοίων στον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη

Συνάντηση με τρεις κυβερνήτες πολεμικών πλοίων της Ισπανίας, είχε στο γραφείο του στο Δημαρχείο Χανίων, ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Σημανδηράκης.
Ο κ. Σημανδηράκης υποδέχθηκε τον Πλοίαρχο, Α. Garcia Estevan, κυβερνήτη του αποβατικού πλοίου «LPD. GALICIA» και τους Αντιπλοιάρχους, S. Regil-Moreno, Κυβερνήτη της Φρεγάτας «BLAS DE LEZO» και J. Franco González-Cela, Κυβερνήτη της Φρεγάτας «REINA SOFIA», στο Γραφείο του, μαζί με την Αντιδήμαρχο, Ελένη Ζερβουδάκη.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με την αφορμή της έλευσης στο λιμάνι της Σούδας των τριών Ισπανικών πολεμικών πλοίων, μεταφέροντας περισσότερα από 800 άτομα πλήρωμα.
Ο Δήμαρχος Χανίων, αφού καλωσόρισε τους κυβερνήτες στα Χανιά, τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τόνισε την συμβολή των ενόπλων δυνάμεων στην ασφάλεια των λαών. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν απόψεις για τις διαχρονικές σχέσεις των κρατών και τις ομοιότητες των δύο λαών στην καθημερινότητα και την κουλτούρα.
Τέλος, ο κ. Σημανδηράκης προέτρεψε τους αξιωματικούς του Ναυτικού να επισκεφθούν εκ νέου τα Χανιά για τις διακοπές τους και να «γευθούν» καλύτερα τα μέρη και τη φιλοξενία της Κρήτης, προσφέροντάς τους το πλούσιο φωτογραφικό λεύκωμα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης «ΚΡΗΤΗ ΑΝΩΘΕΝ» για να τους βοηθήσει σε αυτό. Από τη μεριά τους οι κ.κ. Κυβερνήτες προσέφεραν διάφορα αναμνηστικά δώρα από τα πλοία τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.