Λ. Αυγενάκης:«Δικαιοσύνη ναι-Χωρίς διακρίσεις»

Ημερομηνία:

Με αφορμή την σημερινή απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) για τον υποβιβασμό του ΟΦΗ, ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό του ΟΦΗ στην Football League, αφαίρεση έξι βαθμών από το επόμενο και επιβολή χρηματικού προστίμου 300.000 ευρώ για την υπόθεση του Αιγινιακού.

Η απόφαση αυτή επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ανάγκη εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και την εφαρμογή ενός δίκαιου και ενιαίου πλαισίου που να έχει καθολική εφαρμογή ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ήδη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου (ΕΠΣΗ) κ. Ν. Τζώρτζογλου πήρε επίσημα θέση μιλώντας για εξοντωτική απόφαση της ΕΠΟ.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του ΟΦΗ με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι πρόκειται άμεσα εφεσιβάλει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) προσκομίζοντας μια σειρά στοιχείων και επιχειρημάτων.

Μάλιστα, την ίδια ώρα που μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας στηρίζει την ομάδα μας, διακατέχεται έντονα από αίσθημα ΑΔΙΚΙΑΣ εκτιμώντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό κατά της ομάδας μας, κατά του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ αποτελεί σημαντικό αθλητικό σωματείο που έχει μακρά συμβολή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει χαρίσει σημαντικές στιγμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ έχει χρησιμεύσει και ως πυρήνας για την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Δικαιοσύνη παντού και χωρίς διακρίσεις».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στη Λότζια ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην...

Τον νέο Πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα Andrius Kalindra...

Δήμος Ηρακλείου:Βλάβη στο δίκτυο οπτικών ινών προκαλεί...

Χωρίς επικοινωνία (τηλέφωνο και internet) παραμένει η Υπηρεσία Καθαριότητας...

Στη Λότζια ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην...

Τον νέο Πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα Andrius Kalindra...

Δήμος Ηρακλείου:Βλάβη στο δίκτυο οπτικών ινών προκαλεί...

Χωρίς επικοινωνία (τηλέφωνο και internet) παραμένει η Υπηρεσία Καθαριότητας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οκτώ διακρίσεις για τη Mayor στα Greek Hospitality Awards 2026

● Δύο χρυσά βραβεία για τη Mayor Hospitality Management, στις...

Ισχυρά μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό το 2027 από τους μεγάλους διεθνείς tour operators

Δυναμικές προοπτικές για τον ελληνικό τουρισμό το 2027 με...