Λ. Αυγενάκης: Επίσκεψη σε Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου & Αρκαλοχωριου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ & ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ FINAL-4 ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λ. Αυγενάκης: Επίσκεψη σε Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου & Αρκαλοχωριου

Επισκέψεις και σε άλλα σχολεία, μετά από το 1ο και 2ο Δημοτικό στο Αρκαλοχώρι: Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλικαρνασσού, στο 43ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου.

Τους μίλησα και για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, στον οποίο η Κρήτη και το Ηράκλειο πρωταγωνιστούν.

Τους είπα για την Ποδηλατάδα που θα κάνουμε την Μεγάλη Τρίτη το πρωί από το Λίντο προς το Κούλε και για τις πολλές παράλληλες δράσεις, για μικρούς και μεγάλους, που θα πλαισιώνουν το αγωνιστικό κομμάτι.

Για την επίσημη παρουσίαση των 21 ομάδων του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας την Τρίτη του Πάσχα στον Κούλε με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου και για την εκκίνηση της διοργάνωσης την επόμενη ημέρα, στις 27 Απριλίου. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να τα ζήσουν από κοντά στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (Λίντο) και να λάβουν μέρος σε πλήθος εκδηλώσεων που προγραμματίζονται ή θα έχουν ήδη ξεκινήσει:

-Πίστα δεξιοτεχνίας HERO αφιερωμένη στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξής των Ηνωμένων Εθνών,
-Λαβύρινθος baby snake για μικρότερους ποδηλάτες,
-Παιδιά από σχολεία σε αγώνα ταχύτητας
-Εκπαιδευτικές παρουσιάσεων και ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια για να μάθουμε πως να ποδηλατούμε με ασφάλεια στην πόλη μας
-Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από το καινοτόμο πρόγραμμα του Υφυπουργείου, Safe In Sports
-Στον χώρο των fan zones του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας θα υπάρχουν επιδείξεις από αθλητές με αναπηρία για το πώς ποδηλατούν, αλλά και παρουσιάσεις από τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.
-Ηλεκτροκίνηση στα περίπτερα του Κωτσόβολου.
-Ο Δήμος Ηρακλείου έχει προγραμματίσει την Διαδικτυακή ημερίδα «Βιώσιμη κινητικότητα και ποδήλατο».

Επιπλέον, το τριήμερο 26-28/4 μικροί αθλητές θα διαγωνιστούν στις Διεθνείς Ημέρες Νεολαίας, που θα πραγματοποιηθούν στο λιμάνι του Ηρακλείου, στο πανέμορφο καταφύγιο άγριας ζωής στο Δάσος Κέρης του Δήμου Μαλεβιζίου και στον περιβάλλοντα χώρο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

Όλοι εκεί για να βάλουμε το ποδήλατο στις καρδιές και στη ζωή μας”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.