Λ. Αυγενάκης: «Όλοι στον Καρτερό, να βοηθήσουμε τις ελληνικές ομάδες που διεκδικούν από το πρωί της Κυριακής την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro FootVolley»

Ημερομηνία:

Και τα τέσσερα ελληνικά ζευγάρια στο κόλπο των νοκ άουτ, ενώ απευθείας στους «8» πέρασαν Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία και Ελβετία

-Από το απόγευμα της Κυριακής οι ημιτελικοί και οι τελικοί στο Karteros Beach Sport Center

Με τις ομάδες των Γερμανία 1, Αυστρία, Ιταλία και Ελβετία να καταλαμβάνουν αήττητες την 1η θέση σε καθέναν από τους τέσσερις ομίλους του Euro FootVolley και να προκρίνονται απευθείας στα σημερινά προημιτελικά της διοργάνωσης, ολοκληρώθηκε αργά το Σάββατο η πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοβόλεϊ στο Karteros Beach Sports Center.

Την πρόκριση, ωστόσο, στα προημιτελικά συνεχίζουν να διεκδικούν με ελπίδες και οι τέσσερις ελληνικές ομάδες του τουρνουά. Μάλιστα, η «Ελλάδα 1» με το ζευγάρι Μιχάλης Μουρούτσος (ο Ολυμπιονίκης μας του Τάεκβοντο στο Σίδνεϊ) – Ρωμανός Ιωαννίδης πέτυχαν καθαρή νίκη με 2-0 σετ επί της «Γερμανίας 2», ενώ νίκη με 2-1 σετ σημείωσε και η «Ελλάδα 4» (Ανδρέας Παπαδομανωλάκης – Αντώνης Λειβαδιτάκης) επί του «Ισραήλ 3».

Την Κυριακή, λοιπόν, θα αγωνιστούν για μια θέση στους «8»:
• Ελλάδα 2 (Γιάννης Αφεξουνίδης – Κώστας Τρούνγκου) – Νορβηγία στις 10:00
• Ελλάδα 1 (Μιχάλης Μουρούτσος – Ρωμανός Ιωαννίδης) – Γερμανία 2 στις 10:45
• Ελλάδα 4 (Ανδρέας Παπαδομανωλάκης – Αντώνης Λειβαδιτάκης) – Ισραήλ 2 στις 11:30
• Ελλάδα 3 (Γιάννης Κουρζής – Αργύρης Πλατέλλας) – Ισραήλ 1 στις 12:15

Κατόπιν, από τις 1.30 το μεσημέρι μέχρι τις 5.45 το απόγευμα θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, στη συνέχεια οι ημιτελικοί (από τις 6.45 μ.μ.) και μετά ο μικρός και μεγάλος τελικός από τις 8.15 μ.μ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, που βρέθηκε στις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις και παρακολούθησε τις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων, συγχαίροντάς τις για τους αγώνες τους δήλωσε πως «η διοργάνωση είναι εξαιρετική, οργανωτικά και αγωνιστικά. Το θέαμα είναι εντυπωσιακό, οι τέσσερις ομάδες της Ελλάδας μας τα δίνουν όλα και αξίζουν κάθε συμπαράσταση, την παρουσία και το χειροκρότημά μας.
Όλοι στον Καρτερό από το πρωί αύριο, να τους εμψυχώσουμε στους νοκ άουτ αγώνες, να τους βοηθήσουμε να προκριθούν και να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται».

Στο Karteros Beach Sports Center φιλοξενείται, για 1η φορά στη χώρα μας, τουρνουά Ποδοβόλεϊ της Ευρωπαϊκής Λίγκας. Συμμετέχουν τα κορυφαία στην κατάταξη διεθνή ζευγάρια και τέσσερις ομάδες από την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με συνδιοργανωτές την FootVolley Greece, μέλος της Ευρωπαϊκής Λίγκας, το ΕΑΚ Ηρακλείου και το ΟΑΚΑ.

Τα πλήρες αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου για τη φάση των ομίλων ήταν τα εξής:
• Ελλάδα 2 – Ελβετία (0-2)
• Αυστρία – Γερμανία 2 (2-0)
• Νορβηγία – Ισραήλ 3 (2-1)
• Ελλάδα 3 – Ισραήλ 2 (0-2)
• Ελλάδα 4 – Νορβηγία (0-2)
• Ελλάδα 2 – Ισραήλ 1 (0-2)
• Ελλάδα 1 – Γερμανία 2 (2-0)
• Γερμανία 1 – Ισραήλ 3 (2-0)
• Ελλάδα 3 – Ιταλία (0-2)
• Ελλάδα 4 – Γερμανία 1 (0-2)
• Ελλάδα 4 – Ισραήλ 3 (2-1)
• Ιταλία – Ισραήλ 2 (2-0)
• Ισραήλ 1 – Ελβετία (1-2)
• Ελλάδα 1 – Αυστρία (0-2)
• Γερμανία 1 – Νορβηγία (2-0)

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής «Ημιμαραθώνιου Κρήτης»...

Ανακοινώνεται, ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, θα...

Ηράκλειο : Θεατρική Παράσταση ΄΄ Ένα ...

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 10/10 "ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Τ΄ΑΣΤΡΑ" του ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΛΟΥΝΤΕΜΗ-ΠΑΙΔΙΚΗ...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής «Ημιμαραθώνιου Κρήτης»...

Ανακοινώνεται, ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, θα...

Ηράκλειο : Θεατρική Παράσταση ΄΄ Ένα ...

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 10/10 "ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Τ΄ΑΣΤΡΑ" του ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΛΟΥΝΤΕΜΗ-ΠΑΙΔΙΚΗ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη:8 εγκλωβισμένοι στο φαράγγι της Σαμαριάς

Η κακοκαιρία «χτυπά» την Κρήτη: Συναγερμός για Μυλοπόταμο –...

Ρέθυμνο:Σε πλήρη επιφυλακή ο Δήμος Αμαρίου για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων

Διακοπή κυκλοφορίας στις Δημοτικές οδούς Βισταγή - Πλατανίων -Φουρφουρά...

Κακοκαιρία στην Κρήτη: 318 τόνοι νερού σε ένα στρέμμα – Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

Μεγάλα ύψη βροχής καταγράφονται στα ορεινά και βόρεια τμήματα...