Λαχνοί μαϊμού για σχολικές εκδρομές κυκλοφορούν στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Προσποιούμενοι ότι συμμετέχουν σε υποτιθέμενη λαχειοφόρο αγορά των μαθητών του 10ου Γυμνασίου Ηρακλείου, με στόχο να συγκεντρώσουν χρήματα για την εκδρομή τους, άγνωστοι τις τελευταίες ημέρες, χτυπούν πόρτες και πωλούν λαχνούς, δίχως όμως αυτό να έχει σχέση με κάποια δραστηριότητα των μαθητών.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διευθυντής του 10ου Γυμνασίου Γιώργος Φουστανάκης, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Γιόφυρο, οι επιτήδειοι πωλούν λαχνούς σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου και για το γεγονός ο ίδιος έλαβε γνώση από κλήσεις πολιτών που ζήτησαν πληροφορίες για τη λαχειοφόρο αγορά.

«Στο σχολείο μας δεν γίνεται κάποια λαχειοφόρος αγορά και είναι σαφές ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τους μαθητές ή το σχολείο. Προφανώς χρησιμοποιούν το σχολείο για να αποσπούν χρήματα από τους πολίτες» ανέφερε και κάλεσε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί.

Όπως επισήμανε ο διευθυντής του σχολείου, εκτός από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέα εποχή στο ΕΛΜΕΠΑ: Εξελέγη Πρύτανης ο...

Νέος Πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εξελέγη ο Ρεθεμνιώτης...

“Θα παρέμβει ο Άδωνις ή το Μαξίμου;”...

Η Λένα Μπορμπουδάκη προχώρησε σε μια ανάρτηση θέτοντας πολλά...

Νέα εποχή στο ΕΛΜΕΠΑ: Εξελέγη Πρύτανης ο...

Νέος Πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εξελέγη ο Ρεθεμνιώτης...

“Θα παρέμβει ο Άδωνις ή το Μαξίμου;”...

Η Λένα Μπορμπουδάκη προχώρησε σε μια ανάρτηση θέτοντας πολλά...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρεκόρ θέρμανσης το 2025: Στο +1,37°C η θερμοκρασία της Γης λόγω ανθρώπινης δραστηριότητας

SOS για το κλίμα. Οι ανθρωπογενείς δραστηριότητες ώθησαν σε αύξηση...

Γιατί αυξάνονται τα διαζύγια μετά τα 50; Οι ειδικοί έχουν βρει την αιτία και δεν είναι η απιστία

Ζευγάρια που υπήρξαν εξαιρετικοί γονείς, μπορεί να μην κατάφεραν...