Λαφαζάνης: Μόνο η ισχυρή ΛΑΕ μπορεί να ανατρέψει το παιχνίδι ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ

Λαφαζάνης: Μόνο η ισχυρή ΛΑΕ μπορεί να ανατρέψει το παιχνίδι ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ.

«Σε μια αναιμική οικονομία η οποία ξαναπαίρνει τον κατήφορο, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με παρτενέρ το αξιοθρήνητο ΚΙΝΑΛ, δίνουν με τον πλέον εκμαυλιστικό και διαλυτικό για τη χώρα τρόπο μια μάχη αποκλειστικά για τις καρέκλες της εξουσίας, χωρίς κανένα πολιτικό διακύβευμα, αφού και τα δύο αυτά κόμματα είναι απολύτως παραδομένα στις ημέτερες του καθενός ολιγαρχίες, στα ξένα κέντρα, τις βαρονίες και στα πιο διεφθαρμένα πελατειακά δίκτυα», τόνισε σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά τη σημερινή του περιοδεία σε Νίκαια και Κορυδαλλό.

Ο κ. Λαφαζάνης πρόσθεσε ότι «εδώ και καιρό ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μοιάζουν όλο και περισσότερο με “πολιτικές συμμορίες” ενός συρφετού ακολούθων και παρατρεχάμενων, που αλληλοεξοντώνονται στην πλάτη του τόπου και του λαού για τα λάφυρα, τα προνόμια, τις πελατειακές σχέσεις της εξουσίας και το βόλεμα των ημετέρων επιχειρηματιών και του κομματικού στρατού των αυλοκολάκων τους».

«Τώρα, μπροστά στις ευρωεκλογές, μόνο η ισχυρή ΛΑΕ μπορεί να απειλήσει και να ανατρέψει το φαύλο και παρακμιακό παιχνίδι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, μαζί και των ενδιάμεσων κομπάρσων τους και των ακροδεξιών εξαμβλωμάτων», κατέληξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Τα σχόλια είναι κλειστά.