Λασίθι : 3ημερο 28ης Οκτωβρίου στην Ανατολική Κρήτη από τον Πεζοπορικό Σύλλογο ΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄

Ημερομηνία:

Ανατολική Κρήτη, 3ημερο 28ης Οκτωβρίου

💥 3ήμερο πανόραμα ανατολικής Κρήτης θα έχουμε την 28η Οκτωβρίου, με κέντρο επιχειρήσεων (ημερησίων και βραδυνών !!) την όμορφη Σητεία, η οποία μας έχει εκπλήξει ευχάριστα (ειδικά στις βραδυνές αποδράσεις μας).

💥 Με το κάστρο-έμβλημα της (την καζάρμα), το ηλιακό ρολόι/υπολογιστή πλανητικών εκλείψεων (το πρώτο που ανακαλύφθηκε και προηγείται 1400χρόνια του μηχανισμού των Αντικυθήρων), τα ουζερί της και τις υπόλοιπες ομορφιές της πόλης η αλήθεια είναι πως η επιλογή, πόλη ή πεζοπορία θα είναι δύσκολη. Αλλά σε κάθε περίπτωση θα είναι δική σας!!

💥 θα εξορμήσουμε και θα γνωρίσουμε μέρη απόμακρα (στους Ηρακλειώτες) μα πανέμορφα, όπως το φαράγγι των νεκρών, που αποτελεί τη φυσική δίοδο των υδάτων προς το 4ο μεγαλύτερο παλάτι της αρχαίας Κρήτης (3900 χρόνια πριν, με σύνολο οικοδομικού συγκροτήματος τα 8000μ2 !!). Αποτελεί ακόμη, τόπο ταφής των αρχαίων Μινωϊτών, ψηλά στις σπηλιές του.
Τόπος εξαιρετικής ομορφιάς, τοπίο σμιλεμένο από την αέναη κίνηση του νερού, του αέρα και του ήλιου, μέρους του Γεωπάρκου Σητείας αλλά και το τελευταίο τμήμα του Ευρωπαικού μονοπατιού μεγάλων αποστάσεων στην Κρήτη, του Ε4.

💥 Τις πηγές της Ζάκρου, το Φαράγγι της μονής Τοπλού, τις χοχλακιές, το σπήλαιο των πελεκητών και άλλα σημεία ενδιαφέροντος, τα οποία θα πλαισιώσουν την εξόρμηση μας.

💥 Η λίστα συμμετεχόντων έχει ήδη ανοίξει και γεμίζει γρήγορα. Τηλεφωνάκι λοιπόν στο χέρι και ενημερωθείτε άμεσα !!

💥 Αναχώρηση από την Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως (χαμηλά, έναντι κτιρίου τραπέζης Πειραιώς) στις 09:00, Ημέρα Σάββατο 26/10/2024.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Προαπαιτούμενο πεζοπορικά παπούτσια.
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής Kouklinos Tours.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανακοίνωση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί του ΒΟΑΚ στο...

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, η τροποποίηση...

Λασίθι:52o φεστιβάλ ΚΝΕ –«Οδηγητή» στη Σητεία σήμερα...

Με σύνθημα εμπνευσμένο από τον μεγάλο κομμουνιστή ποιητή Μπ....

Ανακοίνωση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί του ΒΟΑΚ στο...

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, η τροποποίηση...

Λασίθι:52o φεστιβάλ ΚΝΕ –«Οδηγητή» στη Σητεία σήμερα...

Με σύνθημα εμπνευσμένο από τον μεγάλο κομμουνιστή ποιητή Μπ....
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έρχονται μεγάλες αλλαγές για τα μετρητά – Η νέα εποχή περνάει από την Ευρώπη, τι θα ισχύει για τα ATM

Τέσσερις μεγάλες γαλλικές τράπεζες ενώνουν τα δίκτυά τους και...

Ποιος δολοφονεί το Ιντερνετ;

Η θεωρία του «Νεκρού Διαδικτύου» επιστρέφει δυναμικά στον δημόσιο...

Μετά τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ηλεκτρονική «ταυτότητα» για κάθε αιγοπρόβατο

Στον απόηχο του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και των αποκαλύψεων...

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Την Κυριακή η πολιτική κηδεία της στο Α’ Νεκροταφείο – Η επιθυμία της οικογένειας

Η πολιτική κηδεία Μαργαρίτας Παπανδρέου θα τελεστεί την Κυριακή...