Λασίθι : Αναζητείται ο “πιστολέρο” του Αγίου Νικολάου

Παρ'ολίγον τραγωδία σε σπίτι που δέχτηκε τα πυρά άνδρα

Η σφαίρα που “καρφώθηκε” στον καταψύκτη θα μπορούσε να είχε “βρει” κάποιο από τα τρία παιδιά της οικογένειας που έζησαν … ταινία τρόμου μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ένας άνδρας, πιθανότατα κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, και πατέρας νεαρού, φέρεται να έφτασε το πρωί της Κυριακής στο σπίτι της οικογένειας, από όπου απουσίαζαν οι γονείς, και να άρχισε να πυροβολεί με πιστόλι, εξοργισμένος από καυγά που ο γιος του είχε την προηγούμενη ημέρα με τον γιο της οικογένειας.Ο 47χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές καθώς εντοπίστηκαν οι κάλυκες και ευτυχώς οι σφαίρες δεν βρήκαν κάποιο από τα παιδιά αφού μια σφαίρα που διαπέρασε τον τοίχο της κουζίνας καρφώθηκε σε οικιακή συσκευή και συγκεκριμένα στον καταψύκτη μια ανάσα από το σημείο που βρισκόταν έντρομη η 16χρονη.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 47χρονου, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τον νεαρό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης κατά το παρελθον έχει εκτίσει ποινή, καθώς είχε επιτεθεί με μαχαίρι εις βάρος αστυνομικών.ΠΗΓΗ cretalive.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.