Λασίθι:Ανησυχία και προβληματισμός για το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Ημερομηνία:

Την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό τους για όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου (υποστελέχωση, πρωτοβάθμια περίθαλψη, λειτουργία τμημάτων κ.α) αλλά και για τα προβλήματα υγείας του νομού Λασιθίου, εξέφρασαν οι εκπρόσωποι του Δ.Σ «Φίλοι του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου» στην συνάντηση που είχαν (19/4) με τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Μενεγάκη.
Κατά την συνάντηση, ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμου για την επίλυση θεμάτων που ταλανίζουν τη συγκεκριμένη δομή, ενώ τονίστηκε μετ΄ επιτάσεως ότι τυχόν υποβάθμιση του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, θα σημάνει ταυτόχρονα και την υποβάθμιση όλων των νοσοκομείων του Νομού.
Στη συνάντηση, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Μετοχιανάκης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτριος Κουνενάκης, ο Ταμίας Γεώργιος Βάρδας και τα μέλη Αικατερίνη Κοζύρη,κ. Χρυσούλα Κοτσιφάκη και Σταυρακάκης Μιχάλης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Dance World Cup Greece & Cyprus 2026/2027:...

Στον στεγασμένο χώρο της Μαρίνας Αγίου Νικολάου συνεχίζεται η...

Λασίθι:Στον στεγασμένο χώρο της Μαρίνας Αγίου Νικολάου...

Από 23 έως 25 Οκτωβρίου 2026 Ο Δήμος Αγίου Νικολάου...

Dance World Cup Greece & Cyprus 2026/2027:...

Στον στεγασμένο χώρο της Μαρίνας Αγίου Νικολάου συνεχίζεται η...

Λασίθι:Στον στεγασμένο χώρο της Μαρίνας Αγίου Νικολάου...

Από 23 έως 25 Οκτωβρίου 2026 Ο Δήμος Αγίου Νικολάου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 25 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Υποδοχή της Ιεράς Εικόνας Παναγίας Σουμελά από τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη

Σεβασμιώτατοι, σεβαστοί πατέρες, εκπρόσωποι των αρχών, αγαπητοί εκπρόσωποι του...