Λασίθι:Απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στη ΔΕΗ στον Άγιο Νικόλαο

Τι οδήγησε τον άνδρα σε αυτή την κίνηση απόγνωσης;
Μεγάλη ήταν, νωρίτερα το πρωί της Μ. Δευτέρας, η κινητοποίηση των αρχών στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στον Άγιο Νικόλαο καθώς ένας άνδρας 50 ετών απειλούσε να αυτοπυρποληθεί!

Όπως δήλωσε ο ίδιος αποκλειστικά στο Cretalive, η σύζυγος του είναι διαβητική και καρδιοπαθής, ενώ το οξυγόνο είναι απαραίτητο για να παραμείνει στη ζωή!

Ωστόσο, σήμερα το πρωί, του επιβλήθηκε διακοπή ρεύματος, για ένα μεγάλο χρέος που όπως ο ίδιος λέει, αναγνωρίζει ότι έχει προς τη ΔΕΗ, αλλά αδυνατεί να πληρώσει.

Το χρέος αυτό που συσσωρεύτηκε τα τελευταία 2-3 χρόνια, αγγίζει περίπου τις 10.000 ευρώ ενώ εργάζεται μόνον εκείνος σε μία εταιρεία καθαρισμού και είναι αδύνατον να το καλύψει, ακόμη και με διακανονισμό, σε ποσοστό 70% που του ζητήθηκε.

“Το μόνο που θέλω είναι να έχω μία επικοινωνία με τον Προϊστάμενο της ΔΕΗ στο ν. Λασιθίου. Δεν με δέχονται καν. Δεν θέλουν ούτε να μου μιλήσουν! Η γυναίκα μου πρέπει να είναι στο οξυγόνο πολλές ώρες στη διάρκεια της μέρας. Χωρίς ρεύμα κινδυνεύει”, τόνισε ο κ. Νίκος που, όπως είπε, οδηγήθηκε σε ένα πρωτοφανές αδιέξοδο…

Μετά από διαπραγματεύσεις με την Αστυνομία, η διαμαρτυρία του έλαβε τέλος, ενώ σε συνεννόηση με τον τοπικό διευθυντή της ΔΕΗ θα αναζητηθεί λύση.https://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.