Λασίθι : Αθώα δηλώνει μέσα από τη φυλακή η χήρα του Χρ. Καλαντζάκη

Η ίδια υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα συκοφαντίας – Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό

Επιμένει στην αθωότητα της η χήρα του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, μιλώντας μέσα από την φυλακή στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star.

«Είμαι αθώα, βεβαίως και είμαι αθώα. Η ζωή μου είναι μία κόλαση… τι να σας πω. Το παιδί μου είναι έξω. Μ’ έχουν συκοφαντήσει, μ’ έχουν διαβάλλει. Δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά που νιώθω. Με συκοφαντίες παρέσυραν το δικαστήριο και με χωρίσανε από το παιδί. Ελπίζω η δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή να κάνει το σωστό. Ελπίζω να δικαιωθώ», δηλώνει μεταξύ άλλων, την ίδια ημέρα που η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό αναβλήθηκε για τις 25 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα, τόσο η ίδια όσο και ο Βούλγαρος αστυνομικός, πρώην σύντροφός της, είχαν καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης. Αναφερόμενη στον 39χρονο, ρίχνει φταίξιμο στον εαυτό της γιατί “δεν πίστεψα σε αυτά που έλεγε και δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι μπορούσε να το κάνει αυτό».

«Δε γνώριζα ότι θα τον σκοτώσει», σχολιάζει, υποστηρίζοντας πως όταν έμαθε ότι ο σύζυγος της ήταν νεκρός, δεν πήγε το μυαλό της στον πρώην φίλο της. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου εκείνη τη στιγμή» λέει.

Η χήρα του καρδιολόγου περιγράφει ότι τη στιγμή που άκουσε ότι καταδικάζεται σε ισόβια, σκεφτόταν μόνο το παιδί της: «Το παιδί μου είναι μακριά, δεν το βλέπω και κάθε ημέρα πρέπει να του εξηγώ πού είμαι και πότε θα γυρίσω. Το είδα τελευταία φορά όσο με είχαν εδώ στις φυλακές Νεάπολης, δηλαδή από το καλοκαίρι. Κάθε ημέρα περιμένει να γυρίσω στο σπίτι. Με ρωτάει πότε θα επιστρέψω».

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συνήγορος της 40χρονης Ευάγγελος Στρατουδάκης, σημειώνει πως «υπάρχουν στοιχεία που δεν εξετάστηκαν στον πρώτο βαθμό, κάτι που πιστεύουμε ότι θα γίνει στο εφετείο» συμπληρώνοντας ότι η εκδίκαση της υπόθεσης στις 25 Νοεμβρίου, είναι αρκετούς μήνες μακριά «κάτι που επιβαρύνει την κατάσταση της 40χρονης, της οποίας το ανήλικο παιδί το οποίο είχε αποκτήσει με τον καρδιολόγο, εξαιτίας της κράτησής της, μεγαλώνει μόνο του με τη γιαγιά του».

Παράλληλα, ο ίδιος χαρακτηρίστηκε την αναβολή ως «μεθοδευμένη κίνηση από την άλλη πλευρά».Πηγή
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Starhttp://Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ, Star

Τα σχόλια είναι κλειστά.