Λασίθι:Διανομή καινούριων παιδικών παπουτσιών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Νικολάου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Νικολάου, επισκέφθηκαν στις 26/6, εκπρόσωποι της Ένωσης “Μαζί με το Παιδί”, κάνοντας “βήματα” με τα παιδιά των ωφελουμένων της δομής (1-18 ετών), προσφέροντας 80 ζευγάρια καινούρια παπούτσια της εταιρείας παπουτσιών TOMS.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», όπως έχει γίνει γνωστό, διανέμει και φέτος σε συνεργασία με περισσότερους από 200 φορείς παιδικής προστασίας και δήμους σε όλη την Ελλάδα, 20.820 καινούρια ζευγάρια παπούτσια, ευγενική δωρεά της εταιρείας TOMS.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού επιχειρείν, η TOMS προσφέρει μέρος των κερδών της για την επίλυση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων και σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί» κάνει δωρεά καινούρια ζευγάρια παπούτσια για να στηρίξει το έργο της ‘Ένωσης.
Στη χώρα μας, η δράση αυτή ξεκίνησε το 2015, όταν η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» επελέγη από την TOM΄S ως ο επίσημος Giving Partner της για την Ελλάδα και έκτοτε έχουν μοιραστεί περισσότερα από 87.000 ζευγάρια παπούτσια ενώ με τις διανομές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεπεράσουν τα 100.000 ζευγάρια συνολικά.

Σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Οικονομικών του Δήμου κ. Θωμάς Χαριτάκης, ευχαριστώντας τους εκπροσώπους της Ένωσης “ Μαζί με το Παιδί ”, καθώς και την εταιρεία ΤΟΜS, δήλωσε ότι ευελπιστεί σε μελλοντική συνεργασία για την στήριξη ευπαθών συνανθρώπων μας. Καθήκον και υποχρέωση μας – δήλωσε – είναι να συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική περίοδο, χωρίς να επαναπαυόμαστε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.