Λασίθι:Δήλωση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για έναν Βόρειο Οδικό Άξονα από την Κίσσαμο έως την Σητεία

Ημερομηνία:

Μανώλης Μενεγάκης: «Επιβεβαιώνεται η ισχυρή ενότητα του νομού Λασιθίου στη διεκδίκηση του αιτήματος για έναν αυτοκινητόδρομο ενιαίο και αδιαίρετο για όλη την Κρήτη»

Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της υπογραφής της σύμβασης παραχώρησης Ηράκλειο-Χανιά με προαίρεση μέχρι την Κίσσαμο, ότι ο Βόρειος Οδικός Άξονας θα εκτείνεται από την Κίσσαμο έως την Σητεία, αποτελούν την επιβεβαίωση της ισχυρής ενότητας που επέδειξε ο νομός Λασιθίου στη διεκδίκηση του αιτήματος για έναν αυτοκινητόδρομο ενιαίο και αδιαίρετο για όλη την Κρήτη, αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Μανώλης Μενεγάκης.

«Θεωρούμε την Κρήτη ενιαία σε αυτό το επίπεδο, για αναπτυξιακούς, κοινωνικούς και δημογραφικούς λόγους. Οι υποδομές αυτές βοηθούν την ζωή μας και αφορούν και τις επόμενες γενιές» αναφέρει σχετικά ο κ. Μενεγάκης.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου τονίζει ότι τα δύο ανοιχτά εργοτάξια από τη Χερσόνησο μέχρι τον Άγιο Νικόλαο, έργα που εξαγγέλθηκε ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το 2027, είναι πολύ σημαντικά και για τον Δήμο Αγίου Νικολάου.
Και σημειώνει ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να διεκδικεί την αξιοποίηση της προαίρεσης για τη βελτίωση της παλαιάς εθνικής οδού στο τμήμα Αγίου Νικολάου – Νεάπολης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρεθύμνου για τις Επιτροπές...

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρεθύμνης ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο...

Ηράκλειο:Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της νέας πισίνας του...

Η δέσμευση του Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση έγινε πράξη....

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρεθύμνου για τις Επιτροπές...

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρεθύμνης ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο...

Ηράκλειο:Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της νέας πισίνας του...

Η δέσμευση του Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση έγινε πράξη....
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: «Ξεκάθαρα εκλάπησαν από τον λόρδο Έλγιν»

Το διήμερο συνέδριο «Διάλογοι για την Αθήνα: Από τον...

Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις στο επίδομα παιδιού Α21

Επαναλειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Επιδόματος Παιδιού Α21, προκειμένου...

«e-honey»: Ψηφιακό «μάτι» στο μέλι – Πρόστιμα έως 10.000 ευρώ για παραγωγούς και εμπόρους

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα θα καταγράφει την παραγωγή, τις εισαγωγές,...

Επίδομα θέρμανσης 2026: Η ημερομηνία-κλειδί για τα νέα ποσά και την πρώτη πληρωμή

Ποια είναι τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Περισσότερα χρήματα για...