Λασίθι:Δρομολόγηση δεύτερου Αστικού λεωφορείου στον Άγιο Νικόλαο

Ημερομηνία:

Η δρομολόγηση δεύτερου αστικού λεωφορείου που θα εξυπηρετεί την παραλιακή ζώνη Αγίου Νικολάου καθώς και ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης διαδρομής, αναμένεται να συζητηθεί στην συνάντηση που θα έχουν την Δευτέρα (24/4) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με τον αντιπρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου κ. Νίκο Καρπαθιωτάκη.
Ο κ. Ζερβός χαρακτηρίζοντας ως σημαντικό εργαλείο τη Δημοτική Συγκοινωνία, την οποία όπως ανέφερε γρήγορα οι πολίτες “αγκάλιασαν” , εξήγησε ότι η δημοτική αρχή – όπως εξ άλλου από την αρχή είχε δεσμευτεί- σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ, σχεδιάζει την δρομολόγηση δεύτερου λεωφορείου, προχωρώντας στην τροποποίηση των δυο γραμμών που αναμένεται να υπάρξουν, ώστε να περιοριστεί το συνολικό μήκος τους και να καταστεί συντομότερη η συχνότητα παρουσίας του λεωφορείου στις υφιστάμενες στάσεις.
Η δεύτερη γραμμή θα εξυπηρετήσει την παραλιακή περιοχή από το Αμμούδι μέχρι το κέντρο της πόλης, ενώ σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, αναμένεται να υπάρξει αναπροσαρμογή της σύμβασης με το ΚΤΕΛ, προμήθεια ενός ακόμα λεωφορείου καθώς και ν΄ αντιμετωπιστεί το ζήτημα της πρόσληψης οδηγών για την λειτουργία της γραμμής, που θα εξυπηρετήσει στο εξής, κατά τον καλύτερο τρόπο δημότες και επισκέπτες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραγωδία στην Ιεράπετρα – Ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος!

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή... Μια τραγική...

Λασίθι:Κλειστή η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ενημερώνει ότι η Οικονομική υπηρεσία...

Τραγωδία στην Ιεράπετρα – Ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος!

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή... Μια τραγική...

Λασίθι:Κλειστή η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ενημερώνει ότι η Οικονομική υπηρεσία...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στεγαστικό: 29 παρεμβάσεις διετίας συνολικού ύψους 2,6 δισ. ευρώ – Τι ακριβώς περιλαμβάνουν

Ένα πρόγραμμα 29 παρεμβάσεων για το στεγαστικό ζήτημα, ολοκληρώνει...

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σε επιχείρηση στα Χανιά

Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκαν -2- ημεδαποί (άντρας και...

Αρχές Φεβρουαρίου ξεκινά η παραχώρηση του ΒΟΑΚ για το τμήμα Χανιά – Ηράκλειο

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη παραχώρησης του...

H εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού

Τι εβδομάδα κι αυτή! Μία από εκείνες που σου...