Λασίθι:Έργο 1,5 εκ. ευρώ για την αποκατάσταση του δρόμου από το Νικηθιανό έως το Βρουχά υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Ημερομηνία:

Το έργο της συντήρησης του επαρχιακού δρόμου από το Νικηθιανό έως το Βρουχά Αγίου Νικολάου υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.500.000 ευρώ και θα εξελιχθεί στα τμήματα από Πάνω Ελούντα – Πινές – Φουρνή – Καστέλι Νικηθιανό και Φουρνή – Δωριές – Καρύδι.
Με την συντήρηση των παραπάνω δρόμων θα εξυπηρετηθεί πλήθος οικισμών του Μεραμπέλλου που εμφανίζονται σημαντικές φθορές στο οδόστρωμα και σε μεγάλο μήκος.
Επίσης, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε τη χρηματοδότηση μελέτης για το σύνολο του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου του Λασιθίου και σύνταξη προτάσεων σχετικά με έργα βελτίωσης της παρεχόμενης οδικής ασφάλειας στα διερχόμενα οχήματα.
Ο Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε συμπληρωματική σύμβαση του υπό εκτέλεση έργου ασφαλτόστρωσης των κυριότερων δρόμων του Σχίσματος Ελούντας. Οι ασφαλτικές εργασίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί και απομένουν εργασίες σήμανσης (πινακίδες, διαγράμμιση κλπ). Τέλος, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε σύμβαση την αποκατάσταση τοπικών ζημιών και καθαρισμούς τάφρων στα όρια του οικισμού Μακρυλιάς.
Στην υπογραφή παραβρέθηκε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Μιραμπέλλο 2026» – Το πρόγραμμα των Καλοκαιρινών...

17/7 Άγιος Νικόλαος - Πλαζ ΕΟΤ | Παιδική Θεατρική...

Λασίθι:Θεσμικός διάλογος με κοινό στόχο την αναβάθμιση...

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026, στο Δημαρχείο Αγίου...

«Μιραμπέλλο 2026» – Το πρόγραμμα των Καλοκαιρινών...

17/7 Άγιος Νικόλαος - Πλαζ ΕΟΤ | Παιδική Θεατρική...

Λασίθι:Θεσμικός διάλογος με κοινό στόχο την αναβάθμιση...

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026, στο Δημαρχείο Αγίου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο:Σύλληψη δύο ατόμων με κοκαΐνη, χρηματικό ποσό και ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών...

Ηράκλειο:Πανηγύρι Αγίας Παρασκευής στις Πατσίδες

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΣΙΔΩΝ Το Σάββατο 25 Ιουλίου με...