Λασίθι: Καλύτερα η γυναίκα που νοσηλεύεται με γρίπη Η1Ν1 .

Ημερομηνία:

Πολύ βελτιωμένη είναι η κατάσταση της γυναίκας που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου με γρίπη του τύπου Η1Ν1.

Όπως είπε στην Ανατολή ο Διευθυντής της ΜΕΘ Μασούντ Χάνι, η ηλικιωμένη γυναίκα θα βγει από την εντατική και θα μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για μια 79χρονη γυναίκα, κάτοικο Αγίου Νικολάου, η οποία εισήχθη στις 23 Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο με σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια – υποξαιμία και υψηλό πυρετό.

Αμέσως της χορηγήθηκε για κάλυψη η προβλεπόμενη αντιϊκή φαρμακευτική και δείγμα αίματος εστάλη στο Ινστιτούτο Παστέρ προς πιστοποίηση του τύπου του ιού και η απάντηση επιβεβαίωσε τον τύπο του ιού.

Πολύ θετικό για την κατάστασή της και το πώς ανταποκρίνεται, ο κ. Χάνι, θεωρεί ότι οφείλεται και στο γεγονός ότι η ασθενής είχε εμβολιαστεί με αντιγριπικό εμβόλιο.

Πηγή: anatolh.com

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τέλη κυκλοφορίας 2026 – MyCar: Τα μυστικά...

Ο νέος οδηγός της ΑΑΔΕ για τα τέλη κυκλοφορίας...

Δολοφονία Λάλα: Παλιός γνώριμος των Αρχών ο...

Οι 4 συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν ως μέλη της ομάδας που...

Τέλη κυκλοφορίας 2026 – MyCar: Τα μυστικά...

Ο νέος οδηγός της ΑΑΔΕ για τα τέλη κυκλοφορίας...

Δολοφονία Λάλα: Παλιός γνώριμος των Αρχών ο...

Οι 4 συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν ως μέλη της ομάδας που...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ολλανδία: Επιστρέφει στην Αίγυπτο την προτομή του Τούθμωση Γ’ – Ηλικίας 3.500 ετών

Το κλεμμένο κειμήλιο θα στεγαστεί στο νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό...

Νέοι δικαιούχοι στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2025»

Οι νέοι δικαιούχοι θα προκύψουν από τον πίνακα μη...