Λασίθι:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του ΒΟΑΚ στο ρεύμα από Χανιά προς Σητεία στον οικισμό Οίστρον

Ημερομηνία:

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της Νέας Εθνικής Οδού Χανίων-Σητείας, στο 210ο χ/ο (οικισμός Ίστρον) στο ρεύμα προς Σητεία, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου αποκατάστασης κατολισθητικών φαινομένων.
Η εκτέλεση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί με αποκλεισμό της λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα από Χανιά προς Σητεία, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται εκ περιτροπής από το ρεύμα Σητεία-Χανιά με τη χρήση φωτεινής σηματοδότησης.
Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την 11.03.2023 και για το χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπές στο Λασίθι

Συνελήφθη χθες (23.01.2026) σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από...

Δήμος Αγίου Νικολάου:«Το Καρναβάλι της Λίμνης» Κυριακή...

Το καρναβάλι η μεγάλη γιορτή της ευθυμίας, της χαράς,...

Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπές στο Λασίθι

Συνελήφθη χθες (23.01.2026) σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από...

Δήμος Αγίου Νικολάου:«Το Καρναβάλι της Λίμνης» Κυριακή...

Το καρναβάλι η μεγάλη γιορτή της ευθυμίας, της χαράς,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι Έλληνες του εξωτερικού θα εκλέγουν τρεις βουλευτές με δικό τους ψηφοδέλτιο

Νέα εκλογική περιφέρεια μόνο για τους αποδήμους. Το μοντέλο της...

Η Κρήτη του Instagram και του TikTok: Τι γράφουν οι νέοι ταξιδιώτες

Οι νέες γενιές δεν εμπιστεύονται τις διαφημίσεις, αλλά τους...