Λασίθι : Με όπλα και ναρκωτικά πιάστηκε νεαρός μεσημεριάτικα στο Άγιο Νικόλαο

Ημερομηνία:

Συνελήφθη, χθες (21.08.2019) το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Αγίου Νικολάου 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (21.08.2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον 21χρονο.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα κάνναβη συνολικού βάρους 120 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά και το ποσό των 545 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 21χρονου από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ξιφολόγχη, μαχαίρι με μήκος λάμας 23cm και το χρηματικό ποσό των 1.390 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην...

Μανώλης Μενεγάκης: «Διεκδικούμε περισσότερους πόρους και δυνατότητες για ισχυρούς...

Διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών F-16 πάνω από το...

Από τον Δήμο Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο...

Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην...

Μανώλης Μενεγάκης: «Διεκδικούμε περισσότερους πόρους και δυνατότητες για ισχυρούς...

Διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών F-16 πάνω από το...

Από τον Δήμο Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ομιλία του Μιχάλη Καραμαλάκη στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε.

Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας,...

Ρέθυμνο:Τα Ανώγεια τιμούν τα 160 χρόνια από την Αρκαδική Εθελοθυσία

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026 και ώρα 12:00 Τα Ανώγεια...

Εορτολόγιο 7 Νοεμβρίου: Τα σπάνια ονόματα που γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 7 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...