Λασίθι: Οργή των συγγενών του 73χρονου – Επιτέθηκαν στο περιπολικό με τον κατηγορούμενο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έγινε και μια σύλληψη

Στο περιπολικό που μετέφερε τον 43χρονο κατηγορούμενο για το φονικό στις Κουρούνες, μετά την απολογία του στα Δικαστήρια Νεάπολης, “εκδήλωσαν” την οργή τους συγγενείς του 73χρονου Μανώλη Φινοκαλιώτη, που είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους ξέφυγαν από τον κλοιό που είχαν σχηματίσει οι αστυνομικές δυνάμεις για να απομακρυνθεί ο κατηγορούμενος, και έφτασαν μέχρι το όχημα που τον μετέφερε, προκαλώντας μάλιστα ζημιές.

Χρειάστηκε, όπως λένε οι πληροφορίες, να έρθει άλλο περιπολικό προκειμένου να παραλάβει τον 43χρονο, το οποίο επίσης έγινε στόχος των συγγενών του ηλικιωμένου.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε μια σύλληψη.

Όπως γράψαμε, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, στην οποία – σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης κ. Γιώργο Στειακάκη – ανέφερε πως το απόγευμα εκείνο πήγε στο σημείο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στην οικογένεια Φινοκαλιώτη για την περίφραξη που είχαν τοποθετήσει. Ανέφερε πως η άλλη πλευρά του έβρισε “σκαιότατα και εξευτελιστικά” με αποτέλεσμα να “σταματήσει το μυαλό του και να κάνει ό,τι έκανε”.
Ο κ. Στειακάκης εξέφρασε και την διαμαρτυρία του για την δημοσιοποίηση – όπως είπε- “υλικού της ανακριτικής αρχής, που είναι μυστικό”.ΠΗΓΗ cretalive.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.