Λασίθι: Σε ίδρυμα κινδυνεύουν να μεταφερθούν τα δύο παιδιά της άτυχης Κατερίνας

Σε ίδρυμα κινδυνεύουν να μεταφερθούν τα δύο αγοράκια από τη Σητεία μετά το άγριο έγκλημα, όπου ο πατέρας τους στραγγάλισε τη μητέρα τους μπροστά στα μάτια τους.

Η γιαγιά τους ζητά, μιλώντας στο Star, την επιμέλεια αλλά οι κοινωνικοί λειτουργοί σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρνητικοί καθώς δεν έχει οικονομικούς πόρους.

“Θα με σκοτώσουν δεύτερη φορά όπως σκότωσαν το παιδί μου. Θα με σκοτώσουν πάλι αν θα μου πάρουν τα παιδιά. Θέλω τα παιδιά της κόρης μου να τα μεγαλώσουμε εμείς. Τους παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου να μου αφήσουν τα παιδιά. Θα πεθάνω από τον καημό μου”, λέει η μητέρα της 32χρονης στη Σητεία.

Την περασμένη Δευτέρα έχασε την κόρη της από τα χέρια του γαμπρού της.

Τώρα κινδυνεύει να χάσει τα δυο μικρά εγγόνια της, γιατί χρωστά 600 ευρώ σε διάφορες υποχρεώσεις και δεν έχει οικονομικούς πόρους.

«Μπορεί να είμαι φτωχιά αλλά μπορώ να τα ζήσω τα παιδιά. Δεν είμαι μόνη μου έχω τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα μόνη μου. Δεν ζητάω τίποτα άλλο θέλω να μου αφήσουν τα παιδιά της κόρης μου».

«Από τότε που χώρισε τα παιδιά τα έχω εγώ. Εγώ τους ψώνιζα τα πάντα! Τα πάντα τους πήρα. Από την αρχή ήταν παιδιά μου Δεν τα ξεχώριζα Της κόρης μου τα παιδιά είναι πάλι παιδιά μου».

Ο συζυγοκτόνος έχει κριθεί ήδη προφυλακιστέος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.