Λασίθι:Σοκ για την οικογενειακή τραγωδία μετά τις κούπες και τις μπαλωθιές

Ο 32χρονος δράστης αναμένεται σήμερα να απολογηθεί προανακριτικά στην Αστυνομία.
Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία μετά την τραγωδία που διαδραματίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Οροπέδιο Καθαρού, με έναν 36χρονο να τραυματίζεται θανάσιμα από τον 32χρονο μπατζανάκη του.

Όπως έγραψε το Cretalive, όλα έγιναν κατά τη διάρκεια γλεντιού μετά από κουρές προβάτων, στο οποίο είχαν προσκληθεί και οι δύο άνδρες. Η παρέα όπως λένε οι πληροφορίες, είχε καταναλώσει ασύλληπτες ποσότητες αλκοόλ από νωρίς, ενώ στο σημείο έριχναν και μπαλωθιές οι οποίες δυστυχώς είχαν μοιραία κατάληξη…

Νεότερες πληροφορίες για την τραγωδία, αναφέρουν ότι κάποια στιγμή ο δράστης φέρεται να έπαιζε μπαλωθιές με το πιστόλι που φέρεται να είναι δικό του – θα διερευνηθεί σε κάθε περίπτωση- υπό γωνία. Ο 36χρονος σύμφωνα με τις πληροφορίες που περιγράφονται από μαρτυρίες, κάποια στιγμή σηκώθηκε και απομακρύνθηκε από το σημείο, όταν ξαφνικά και ενώ έριχνε ο μπατζανάκης του, έγινε το κακό.

Στη θέα του τραυματισμένου άντρα όλοι όσοι βρίσκονταν στο σημείο έπαθαν σοκ. Άμεσα τον έβαλαν σε καρότσα αγροτικού για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι το θύμα πιθανότατα δέχθηκε τον πυροβολισμό στα πλευρά, αλλά μένει να πιστοποιηθεί από τη νεκροψία νεκροτομή.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι, μετά το τραγικό περιστατικό ο 32χρονος ήταν σε σοκ και άρχισε να ουριάζει. Κάποια από την παρέα τον οδήγησαν σε μια παρακείμενη μάντρα για να τον ηρεμήσουν και να μην κάνει κάποιο κακό και από εκεί τον παρέλαβαν και οι δικηγόροι του Γιώργος και Νίκος Στειακάκης και τον παρέδωσαν στην αστυνομία στον Άγιο Νικόλαο.

Ο 32χρονος αναμένεται σήμερα να απολογηθεί προανακριτικά στην Αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον οικογενειακό δεσμό που είχαν μεταξύ τους ο 36χρονος και ο 32χρονος, τους ένωνε και μια δυνατή φιλία. Και οι δύο ήταν γονείς μικρών παιδιών.https://www.cretalive.gr/

Πηγή φωτογραφίας: ertnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.