Λασίθι:Σταθερή αξία ο Άγιος Νικόλαος στις προτιμήσεις επαναλαμβανόμενων επισκεπτών

Ημερομηνία:

Σταθερή αξία αποτελεί πλέον ο Άγιος Νικόλαος, στις προτιμήσεις των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του σχετικού Μητρώου, με τις συνεχιζόμενες βραβεύσεις των φίλων του Δήμου.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης (7/9), πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Άγγλου Carter Williams Eduard από τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό, ο οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο Minos Palace και για 35 συνεχή χρόνια, επισκέπτεται τον Άγιο Νικόλαο.

“Αποδίδουμε την πρέπουσα τιμή, στους επισκέπτες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, δεδομένου ότι επιλέγουν κάθε χρόνο και επισκέπτονται τον τόπο μας, θεωρώντας τον, ως δεύτερο τους σπίτι.

Οι άνθρωποι αυτοί, αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του Αγίου Νικολάου στην πατρίδα τους και δίνουν την πραγματική διάσταση στην έννοια του τουρισμού” τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, ο οποίος κατά την συνάντηση που είχε με τον Carter,προσέφερε σ΄ αυτόν, το φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου προκειμένου να κρατά στο εξής, ζωντανές τις εικόνες της περιοχής που αγαπά κατά την επιστροφή στην πατρίδα του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με την Ένωση...

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου διοργανώνει το πρόγραμμα...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο των αθλητικών, πολιτιστικών...

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με την Ένωση...

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου διοργανώνει το πρόγραμμα...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο των αθλητικών, πολιτιστικών...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο: 19χρονος έπεσε από τα Τείχη, 13χρονη απετράπη την τελευταία στιγμή!

Με διαφορά... 5λεπτου τα δύο περιστατικά! Απίστευτο κι όμως συνέβη......