Λασίθι:Συγχαρητήρια επιστολή στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ. Νικόλαο Σπυριδάκη από το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου

Μετά την απόφαση του Ανώτατού Συμβουλίου Κρίσεων της Ε.Λ.Α.Σ για την τοποθέτηση του Ταξίαρχου και μέχρι πρότινος Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου κ. Νικόλαου Σπυριδάκη στην θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην οποία αναφέρει :
«Εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας στον Υποστράτηγο κ. Νικόλαο Σπυριδάκη, για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.
Η συνέπεια, η εμπειρία, το ήθος και η ευθύνη που διαθέτει, αποτελούν εχέγγυο για την συνέχιση του δύσκολου έργου που ανέλαβε, με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών στο νησί μας.
Πεπεισμένοι, ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με υπευθυνότητα υπέρ του κοινωνικού συνόλου, ευχόμαστε υγεία, δύναμη, καλή θητεία στη νέα του θέση, προσδοκώντας σε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία.

Καλή και ευδόκιμη θητεία!

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Τα σχόλια είναι κλειστά.