Λασίθι:Σύμβαση για την συντήρηση χώρων πρασίνου στον Άγιο Νικόλαο

Ημερομηνία:

Σύμβαση για την συντήρηση των χώρων πρασίνου στον Άγιο Νικόλαο υπέγραψε σήμερα (1 /4) ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας : “Μ&Μ κατασκευαστική ΕΠΕ” κ. Γιώργο Μαλλιωτάκη.

Με την υπογραφή της σύμβασης δίνεται ουσιαστικά το “πράσινο φως” για την βελτίωση του επιπέδου συντήρησης του πρασίνου στον Άγιο Νικόλαο και στις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των ξένων επισκεπτών.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο χρόνος εκτέλεσης των εργασιών, είναι δώδεκα μήνες, ενώ εφόσον ο υφιστάμενος προγραμματισμός εξελιχθεί σωστά , θα υπάρξει μία ακόμα εργολαβία για το Πάνω Μεραμπέλο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να συντηρηθεί το ήδη εγκατεστημένο πράσινο, να διορθωθούν με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο, οι ελλείψεις που παρουσιάζονται, με στόχο την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των δημοτών.

Μάλιστα ο ίδιος αναφερόμενος στην αδυναμία προσλήψεων ειδικευμένου προσωπικού από τον δήμο, δήλωσε ότι σε συνεργασία, με την αρμόδια υπηρεσία, θα εξεταστεί κατά προτεραιότητα το ζήτημα φύτευσης δέντρων σε περιοχές που έχουν αφαιρεθεί ή ξεραθεί, όπως η Λίμνη, ο κεντρικός δρόμος, ο πεζόδρομος και η αντικατάσταση τους την παρούσα περίοδο, εφόσον οι συνθήκες είναι ιδανικές (εποχικά δεδομένα).

Να σημειώσουμε ότι ο ανάδοχος, υποχρεούται ν ακολουθεί το πρόγραμμα των εργασιών που θα καταρτίζει κάθε μήνα με την Δ/νση περιβάλλοντος και να ενημερώνει την υπηρεσία για τυχόν καταστροφές και φθορές.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παρουσία του Δήμου Αγίου Νικολάου στο Πανελλήνιο...

Στο επίκεντρο των εξελίξεων για τη σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση...

Αύριο το τελευταίο αντίο στον 21χρονο Χρήστο...

Ο άτυχος νεαρός ήταν το μοναδικό παιδί της οικογένειας Αύριο,...

Παρουσία του Δήμου Αγίου Νικολάου στο Πανελλήνιο...

Στο επίκεντρο των εξελίξεων για τη σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση...

Αύριο το τελευταίο αντίο στον 21χρονο Χρήστο...

Ο άτυχος νεαρός ήταν το μοναδικό παιδί της οικογένειας Αύριο,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τουρισμός για Όλους: Πώς θα πάρετε το voucher των 200 – 600 ευρώ

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση της εσωτερικής τουριστικής κίνησης...

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι της νέας «επιταγής» στήριξης

Σε φάση επεξεργασίας βρίσκεται νέο πακέτο οικονομικής στήριξης, στο...

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Με μεγάλη δράση στην Πλατεία Συντάγματος. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός...