Λασίθι:Συνάντηση Δημάρχου Αγίου Νικολάου με τον συμπρόεδρο των Οικολόγων Πρασίνων Δ. Πολιτόπουλο

Ημερομηνία:

Τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, επισκέφθηκε σήμερα ο συμπρόεδρος των Οικολόγων Πρασίνων, κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, συνοδευόμενος από το μέλος της γραμματείας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ζαχαρία Πεϊδη.
Ο κ. Πολιτόπουλος, ενημέρωσε τον κ. Ζερβό για θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία της αυτοδιοίκησης καθώς και για ζητήματα αναφορικά με την διαχείριση των απορριμμάτων, την κυκλική οικονομία, το κόστος ενέργειας, την κλιματική αλλαγή.
Σε δήλωση του μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, υπογράμμισε : “ Μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε με τον κ. Πολιτόπουλο, μια σειρά θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον – την οικονομία, αλλά και τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Τ.Α, στο συνολικό γίγνεσθαι !
Ελπίζω – ανέφερε χαρακτηριστικά – να υπάρξουν ανάλογες συναντήσεις με εκπροσώπους όλων των κομμάτων, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα, να επικοινωνήσουμε τα θέματα που καλείται να διαχειριστεί η Τ.Α, προκειμένου να βρει τον ρόλο της στην ¨σκακιέρα” του ελληνικού κράτους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με την Ένωση...

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου διοργανώνει το πρόγραμμα...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο των αθλητικών, πολιτιστικών...

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με την Ένωση...

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου διοργανώνει το πρόγραμμα...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο των αθλητικών, πολιτιστικών...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το Μουσείο Ακρόπολης παρουσίασε τον ετήσιο απολογισμό του

Όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα, το Μουσείο Ακρόπολης είναι το...

ΕΟΤ: Προβολή της Ανατολικής Κρήτης και της Θάσου στις Κάτω Χώρες

Ολλανδέζες bloggers γνώρισαν από κοντά την αυθεντική ελληνική φιλοξενία...