Λασίθι:Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου είχε ο πρόεδρος του Διαπανεπιστημιακού Ινστιτούτου Γλώσσας και Πολιτισμού Πρωτ. Γεώργιος Μαρνέλλος

Τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος και καθηγητής του Ευρωπαϊκού Διαπανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ελληνικής Γλώσσας Ορθοδόξου Θεολογίας και Πολιτισμού Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μαρνέλλος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του Δ.Σ και συγκεκριμένα τους : κ. Λουκία Κατερίνα Χουλιάρα, (φιλόλογο- γενική γραμματέα ΕΔΙΕΓΟΘΠ), κ. Πετράκη Ζουλινάκη Αικατερίνη (κοινωνική λειτουργό), κ. Ιωάννη Μαρνέλλο (μηχανικό ), κ. Μάρκο Σταματάκη Νεοκόρο.

Στην συνάντηση όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, υπήρξε εκτενής ενημέρωση για τις δράσεις του Ινστιτούτου στην Κρήτη και στο εξωτερικό, ενώ ζητήθηκε η στήριξη του Δήμου στο έργο που έχει αναληφθεί.
Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Ζερβό, ζητήθηκε η βελτίωση της πρόσβασης προς τον Ιερό Ναό “Ρόδον Αμάραντον”, αίτημα που δύναται να ικανοποιηθεί δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος δρόμος, εξυπηρετεί την ενδοχώρα στην περιοχή των Λακωνίων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.