Λασίθι:Συνεχίζουν να νοσηλεύονται στην κλινική κορονοιού ο δήμαρχος Αγ. Νικολάου και ο αντιδήμαρχος Σητείας

Σε καλή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, στην κλινική Covid στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Στη Σητεία

Καλή είναι η εξέλιξη της υγείας του Αντιδημάρχου Σητείας Γιώργου Αϊλαμάκη που έχει νοσήσει από Covid-19. Ο Αντιδήμαρχος υποβλήθηκε την Πέμπτη το πρωί σε τεστ κορωνοιού στο Νοσοκομείο της Σητείας και βρέθηκε θετικός. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο έχοντας ήπια συμπτώματα.

Σε ανάρτησή του στο Fb o κ. Αϊλαμάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: “Θα παραμείνω για περισσότερη νοσηλεία στο νοσοκομείο μας που ειλικρινά δεν έχω λόγια., το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον υψηλό επαγγελματισμό…..τους ευχαριστώ….
Επίσης…..
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς για τις θερμές ευχές σας, που αποτέλεσαν και αποτελούν για μένα ισχυρή”” αντιβίωση””.
Θερμή παράκληση… Τήρηση και εφαρμογή των μέτρων κατά του κοροναϊού…
Είναι ύπουλος εχθρός…αν αισθανθείτε κάτι το ασυνήθιστο μη το κρύψετε… ενημερώστε σύμφωνα με τη προβλεπόμενη διαδικασία…”.

Στο μεταξύ χθες το βράδυ έγινε απολύμανση στο Δημαρχείο Σητείας ενώ την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Δήμο θα διεξαχθούν μοριακά τεστ ανίχνευσης του covid από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, κατά προτεραιότητα σε υπαλλήλους και αιρετούς του Δήμου οι οποίοι είχαν έμμεση επαφή με τον αντιδήμαρχο.https://www.anatolh.com/

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.