Λασίθι: Συνελήφθη μετά από καταδίωξη διαρρήκτης

Λασίθι: Συνελήφθη μετά από καταδίωξη διαρρήκτης

Το κατώφλι του εισαγγελέα Λασιθίου θα περάσει αύριο, Παρασκευή, το πρωί ο αλλοδαπός που συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες από άντρες της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου στην προσπάθεια του να διαρρήξει σπίτι στις παρυφές της πόλης.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη στις 5 το πρωί ενώ προσπαθούσε να παραβιάσει πόρτα σε αποθήκη σπιτιού στην περιοχή Αμμούδα στον Άγιο Νικόλαο. Οι ένοικοι του σπιτιού που άκουσαν ασυνήθιστο θόρυβο κάλεσαν την αστυνομία. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση σύλληψης του φερόμενου ως δράστη, που εδώ και δυο εβδομάδες σχεδόν κάθε βράδυ άνοιγε σπίτια καταστήματα, παραβίαζε αυτοκίνητα, αρπάζοντας ότι έβρισκε μπροστά του, ακόμη και δυο ευρώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Ο διαρρήκτης ωστόσο αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει μ’ ένα κλεμμένο επιβατικό αυτοκίνητο. Στην περιοχή του Ξηροπόταμου Αγίου Νικολάου διαδραματίστηκε σκηνικό κινηματογραφικής καταδίωξης, με τον αλλοδαπό να εγκλωβίζεται σε αδιέξοδο όπου και συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι γνωστός στις αρχές, έχει καταδικαστεί για κλοπές στο παρελθόν, ενώ είχε ταυτοποιηθεί ως ο υπεύθυνος διαρρήξεων στην περιοχή το τελευταίο διάστημα από βίντεο που καταγράφει τις πράξεις του και περιήλθε στα χέρια της αστυνομίας.

Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι να βρεθούν τα κλεμμένα αντικείμενα και να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. ertnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.