Λασίθι : Με το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» με 500 περίπου επιβάτες, εγκαινιάστηκε η περίοδος κρουαζιέρας στο λιμάνι Αγίου Νικολάου.

Ημερομηνία:

Αντιπροσωπεία του Δήμου με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού – Πολιτισμού κ. Μανούσο Πεδιαδίτη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δημήτρη Αγαπητό, τον Λιμενάρχη Αγίου Νικολάου Κων. Παττακό, τον υπεύθυνο Ασφαλείας του λιμένα Κων. Γωνιωτάκη, επισκέφθηκαν το πλοίο και ξεναγήθηκαν στους χώρους του, από τον κυβερνήτη Genaro Arma.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Αγίου Νικολάου, προσέφεραν στον καπετάνιο του πλοίου, το φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου και τοπικά προϊόντα, ενώ στους υπευθύνους των εκδρομών δόθηκε προωθητικό υλικό του Δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μανούσος Πεδιαδίτης, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την παραπάνω συνάντηση, δήλωσε ότι: « το τουριστικό προϊόν καθώς και οι διαδικασίες που αφορούν στην προώθηση του έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, γεγονός που μας δίνει – όπως είπε – την δυνατότητα μιας πιο άμεσης – στοχευμένης και αποτελεσματικής στρατηγικής στον ευαίσθητο τομέα του τουρισμού.

Πιστεύουμε ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, εστιάζοντας σε μια δέσμη θελγήτρων καθώς και σε στοχευμένες επαφές με την αγορά ( κρουαζιέρα, τουριστικά γραφεία, tour operators κ.α) θα καταφέρει να δημιουργήσει ένα νέο αφήγημα γύρω από το Δήμο Αγίου Νικολάου ως τουριστικό προορισμό».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λασίθι:Ψήφισμα συμπαράστασης του Δήμου Αγίου Νικολάου στους...

O Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης εκφράζει την αμέριστη...

Λασίθι:Είχε στην κατοχή του κάνναβη και ζυγαριά...

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών στο...

Λασίθι:Ψήφισμα συμπαράστασης του Δήμου Αγίου Νικολάου στους...

O Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης εκφράζει την αμέριστη...

Λασίθι:Είχε στην κατοχή του κάνναβη και ζυγαριά...

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών στο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τουρισμός: Έσπασαν το φράγμα των 23 δισ. ευρώ για πρώτη φορά οι εισπράξεις στο 11μηνο

Εντυπωσιακός ο Νοέμβριος με άνοδο κατά 27,7% στις εισπράξεις...

Εθνική σύνταξη: Τα νέα ποσά από 1η Ιανουαρίου 2026

Πώς διαμορφώνεται η νέα εθνική σύνταξη από την Πρωτοχρονιά...

Έρχεται παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων

Παράταση στην τακτοποίηση αυθαιρέτων και στην έκδοση Ταυτότητας Κτιρίου...

Πιερρακάκης: Έρχονται νέες φοροελαφρύνσεις στη ΔΕΘ 2026

Τι δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Λίγες ώρες...