Λασίθι: Το συνολικό σχέδιο διαχείρισης της περιοχής Βραχασίου

Ημερομηνία:

Την πρόθεση του, να συμμετάσχει στον αγώνα διεκδίκησης Πανεπιστημιακών Σχολών για το νομό Λασιθίου, εξέφρασε ο διακεκριμένος καθηγητής κ. Βασίλης Φθενάκης, στην συνάντηση που είχε σήμερα (15/2) με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή του Βραχασίου, απ΄όπου έλκει την καταγωγή του.
Τον καθηγητή, συνόδευσαν στον Δήμο, ο πρώην υπουργός κ. Γιάννης Σουλαδάκης και η σύζυγος του, συγγραφέας κ. Αλεξάνδρα Σουλαδάκη, οι οποίοι εξέφρασαν την στήριξη τους στην υποψηφιότητα και επανεκλογή του κ. Ζερβού.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, μεταξύ άλλων ανέφερε :
“Σήμερα είχα την χαρά να δεχτώ επίσκεψη από τον διακεκριμένο καθηγητή, κ. Βασίλη Φθενάκη τον πρώην υπουργό κ. Γιάννη Σουλαδάκη και την σύζυγο του κ. Αλεξάνδρα Σουλαδάκη. Συζητήσαμε επί μακρόν για θέματα που σχετίζονται με την ευρύτερη περιοχή του Βραχασίου, ενώ με ενδιαφέρον ακούσαμε τις προτάσεις των παρισταμένων για τις ενέργειες που θα πρέπει ν΄αναληφθούν προκειμένου να κερδιθεί ο χαμένος χρόνος που έχει περάσει μέχρι σήμερα και που λόγω των άστοχων λογικών που επικράτησαν τον προηγούμενο καιρό, οδήγησαν στην απομόνωση της περιοχής.
Κοινή ήταν η διαπίστωση, ότι υπάρχει μια σοβαρή προσπάθεια από την παρούσα δημοτική αρχή, να τεθούν ζητήματα – που επί σειρά ετών εκκρεμούν – σε τροχιά υλοποίησης με στόχευση την ανάδειξη της περιοχής, με την συμπλήρωση των υποδομών που απαιτούνται.
Επίσης μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για το συνολικό σχέδιο διαχείρισης της περιοχής, την επόμενη δημοτική περίοδο, ενώ πληροφορηθήκαμε την βούληση του κ. Φθενάκη, προκειμένου να συμμετάσχει μαζί με άλλους επωνύμους σε επιτροπή που προτείνει να συσταθεί με στόχο την διεκδίκηση Πανεπιστημιακών σχολών στο Λασίθι, ώστε να επιτευχθεί η αποκατάσταση της αδικίας που μέχρι σήμερα υπάρχει.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κοινή στάση των Δημάρχων του Νομού Λασιθίου...

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη επιβεβαιώθηκε...

Λασίθι:Ενημερωτική συνάντηση για τη γεωλογική και γεωφυσική...

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη...

Κοινή στάση των Δημάρχων του Νομού Λασιθίου...

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη επιβεβαιώθηκε...

Λασίθι:Ενημερωτική συνάντηση για τη γεωλογική και γεωφυσική...

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από 1η Ιανουαρίου

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...

Βορίζια: Ελεύθερα τα πέντε μέλη της οικογένειας Καργάκη για τη βόμβα

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για την τοποθέτηση βόμβας στην...

Δολοφονία Λεβεντάκη: «Αφού την σκότωσα σκέφτηκα να ενοχοποιήσω κάποιον άλλον»

Ο 43χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς το σχέδιο του προκειμένου...