Λασίθι:Ξεκίνησε το 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Ιεράπετρα με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

Στο κατάμεστο θέατρο Ιεράπετρας έγινε η έναρξη του 12ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Στην έναρξη παρουσιάστηκε το νέο της τραγούδι της Στέλλας Μαστοράκη σε ερμηνεία από τη φωνή της Ελένης Διακάκη. Το κοινό αγκάλιασε το τραγούδι με ένα ιδιαίτερα θερμό χειροκρότημα που συνεχίστηκε και στα δύο ακόμη τραγούδια που ερμήνευσε μοναδικά η Ελένη Διακάκη.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την ομάδα του πολιτιστικού Συλλόγου Φίλιας «Η Ανάπτυξη» από την Λέσβο με το επίκαιρο έργο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ του Ντάριο Φο που κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Τη δεύτερη μέρα τιμήθηκε η γνωστή ηθοποιός Υρώ Μανέ, σημαντική κωμική ηθοποιός καταξιωμένη τόσο στο θέατρο, στην τηλεόραση αλλά και τον κινηματογράφο, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Θεάτρου όπου έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το έργο Τιτανομαχίες.

Συγκινημένη από την αναφορά στη ζωή και το έργο της, που παρουσίασε η Στέλλα Χριστοφάκη αλλά και το βίντεο που ετοίμασε ο Βαγγέλης Σαλακούμας με στιγμιότυπα από τη συμμετοχή της στις σειρές, -10 Μικροί Μήτσοι, το Δις εξαμαρτείν, Εγκλήματα, κ.α. – αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις, δήλωσε ενθουσιασμένη για την τιμή που της έγινε. Ευχαρίστησε τους οργανωτές και το εκπληκτικό θεατρικό κοινό της Ιεράπετρας που επισκέφθηκε για πρώτη φορά και υποσχέθηκε να επιστρέψει.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την πολυάριθμη ομάδα «Θεατρικό Προσκήνιο» από το Ναύπλιο Αργολίδας (θίασος Κώστα Σπηλιώτη) που παρουσίασε το έργο «Βασικά με λεν Θανάση» του Γιώργου Αρμένη, μια γλυκόπικρη σατυρική κωμωδία με ήρωα τον νεοέλληνα μεσοαστό που μέσα από τις αναμνήσεις του και παρά τις κακοτυχίες του δεν σταματά να ονειρεύεται.
Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους τους συντελεστές και τους καλλιτέχνες των πρώτων παραστάσεων και το κοινό που αγκαλιάζει με θέρμη την διοργάνωση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ναυάγιο με 17 νεκρούς στη Χρυσή: Εξιτήριο...

Οι δύο Αιγύπτιοι που επέζησαν από το ναυάγιο θα...

Λασίθι:Τηλεφωνική εξυπηρέτηση δημοτών στο Κ.Ε.Π Αγίου Νικολάου

Από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π) Αγίου Νικολάου γίνεται...

Ναυάγιο με 17 νεκρούς στη Χρυσή: Εξιτήριο...

Οι δύο Αιγύπτιοι που επέζησαν από το ναυάγιο θα...

Λασίθι:Τηλεφωνική εξυπηρέτηση δημοτών στο Κ.Ε.Π Αγίου Νικολάου

Από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π) Αγίου Νικολάου γίνεται...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι απευθείας πτήσεις από Ινδία, Κίνα, Αμερική θα αλλάξουν τον τουριστικό χάρτη της Κρήτης

Το αεροδρόμιο αναμένεται να εξυπηρετεί 9,5-10 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως...

Νέα προσαγωγή για την απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Λάλα

Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις...

Το 2025 οδεύει να γίνει το δεύτερο θερμότερο έτος που καταγράφτηκε ποτέ

Το παρατηρητήριο Copernicus αναφέρει ότι ο Νοέμβριος του 2025...

Η Παπούρα στο top 10 των ανακαλύψεων του 2025

Σύμφωνα με το έγκριτο περιοδικό Archaeology. Στο εξωτερικό… πάμε καλά....