Η Λευκή Νύχτα 2024 επιστρέφει στα Χανιά

Ημερομηνία:

Με διάφορες δράσεις, μουσική, κεράσματα και προσφορές στα εμπορικά καταστήματα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων ενημερώνουν ότι η αναβληθείσα διεξαγωγή της «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» που είχε προγραμματιστεί για τη Τρίτη 27 Αυγούστου 2024, θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά τη Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024 από νωρίς το απόγευμα της έως και τις 11:30 μ.μ. σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Χανίων.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τη διάθεση δωρεάν αναψυκτικών, μπύρας & κερασμάτων, ψυχαγωγία και διάφορες δράσεις & μουσική ενώ θα πραγματοποιηθούν προσφορές ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά στα εμπορικά καταστήματα. Πριν τη λήξη θα πραγματοποιηθεί μια μοναδική συναυλία στην οδό Χάληδων από τον Μανόλη Κονταρό και το Γιώργο Τσαλίκη.

Επίσης, θα συμμετέχουν το ΚΗΦΑΠ, το ΚΗΦΑΜΕΑ, η ΕΛΕΠΑΠ ,ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ, ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ & το ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ με περίπτερα σε σημεία που θα διεξάγονται οι εκδηλώσεις.

«Καλούμε όλους τους Χανιώτες να συμμετάσχουν σε αυτή την εκδήλωση του Χανιώτικου Εμπορίου, να στηρίξουν, να ψωνίσουν και να εκμεταλλευτούν τις προσφορές προκειμένου η Λευκή Νύχτα να γίνει θεσμός για τους Χανιώτες καταναλωτές και τις τοπικές επιχειρήσεις».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: «Τσουχτερά» πρόστιμα 3.000 ευρώ από την...

Δύο διοικητικά πρόστιμα επέβαλαν στις 18 Μαΐου 2026, οι αρμόδιες...

Βενιζέλια Χανιά 2026 στο Εθνικό Στάδιο...

Την Κυριακή 31 Μαϊου 2026 θα διεξαχθεί στο Εθνικό...

Κρήτη: «Τσουχτερά» πρόστιμα 3.000 ευρώ από την...

Δύο διοικητικά πρόστιμα επέβαλαν στις 18 Μαΐου 2026, οι αρμόδιες...

Βενιζέλια Χανιά 2026 στο Εθνικό Στάδιο...

Την Κυριακή 31 Μαϊου 2026 θα διεξαχθεί στο Εθνικό...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο: Η Hilton επιλέγει την Κρήτη για τη στρατηγική επέκτασή της στην Ελλάδα

Έρχονται δύο ακόμα Hilton σε Ρέθυμνο και Γεωργιούπολη. Την Κρήτη...

Taste Atlas: Η γραβιέρα Κρήτης στα κορυφαία τυριά του κόσμου

Η «χρυσή» πεντάδα με ελληνικό χρώμα. Η Ελλάδα μόλις κατέκτησε...

«Ως εδώ» με τον ΒΟΑΚ: «Καταπέλτης» οι τουριστικοί φορείς της Κρήτης προς τον Χρήστο Δήμα!

Κοινή επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρίστο...