Λευτέρης Πανταζής: Με το «Εγώ δεν είμαι εδώ» ξεκίνησε η βραδιά στο MEGA

Ημερομηνία:

Με το θρυλικό «Εγώ δεν είμαι εγώ» ξεκίνησε η μοναδική βραδιά που έχει ετοιμάσει ο Λευτέρης Πανταζής μόνο για τους τηλεθεατές του MEGA.

Το «Σπίτι με το MEGA» για μια ακόμη φορά θα κρατήσει την καλύτερη παρέα στο κοινό που τόσο του έχει λείψει να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες ζωντανά.

Ο μοναδικός «ΛεΠα» με τις αμέτρητες επιτυχίες και τα διαχρονικά σουξέ, θα μας ξεσηκώσει με ένα μοναδικό πρόγραμμα.

«Καλησπέρα σας. Καλως ήρθατε στο Σπίτι με το MEGA. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε σήμερα παρεΐτσα. Θα σας κάνουμε ένα πρόγραμμα διασκέδασης για να περάσετε όμορφα. Καλές γιορτές να έχουμε και να φύγει γρήγορα όλο αυτό που περνάει ο κόσμος τον τελευταίο χρόνο. Σας εύχομαι καλή διασκέδαση. Να περάσετε καλά».

Με αυτά τα λόγια ο Λευτέρης Πανταζής υποδέχτηκε το κοινό του MEGA.

Σε αυτήν την μαγική βραδιά μαζί του θα είναι ο Βαλάντης, από την Κρήτη ο λυράρης Γιώργος Ζερβάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Special guest της βραδιάς η εκρηκτική Κατερίνα Στανίση. Συμμετέχει ο Δήμος Μπέκε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο συνθέτης και ποιητής Γιάννης Γλέζος ...

Γιάννης Γλέζος - Αιώνιος Άνεμος ...

Ελεάνα Παπαϊωάννου: Δείτε τη με φουσκωμένη κοιλίτσα...

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της...

Ο συνθέτης και ποιητής Γιάννης Γλέζος ...

Γιάννης Γλέζος - Αιώνιος Άνεμος ...

Ελεάνα Παπαϊωάννου: Δείτε τη με φουσκωμένη κοιλίτσα...

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΝΑΙ, ΡΕ ΟΦΗ! Το Κύπελλο στην Κρήτη μετά από 39 χρόνια!

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΟΦΗ! Ο Όμιλος επικράτησε 3-2 του...

Έτσι θα γίνει το Πανάνειο που θα αναβαθμίσει όλη την περιοχή

Έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις από το Υπουργείο...

Η «σπάνια» Αίτνα πονοκεφαλιάζει τους γεωλόγους

Το πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης δεν μπορεί να...