Λιανεμπόριο: Στην Πάτρα ο Πέτσας – «Θερμή» υποδοχή από τους καταστηματάρχες

Ημερομηνία:

Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν οι έμποροι της Πάτρας τον αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών Στέλιο Πέτσας, ο οποίος έφτασε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα προκειμένου να αμβλύνει τις αντιδράσεις για την επιλογή της κυβέρνησης να παραμείνουν κατ΄ εξαίρεση κλειστά τα εμπορικά στην περιοχή.

Η κυβερνητική απόφαση να εξαιρεθούν τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και της Κοζάνης από το προσεκτικό άνοιγμα της αγοράς αρχής γενομένης από αύριο, Δευτέρα.

Ο αναπληρωτής υπουργός μετέβη σήμερα στην αχαϊκή πρωτεύουσα σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της κατάστασης.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί πέρασε την πόρτα του Δημαρχείου της πόλης, όπου μέλη του εμπορικού κόσμου των Πατρών τον υποδέχτηκαν με έντονες διαμαρτυρίες.

Μερίδα συγκεντρωμένων, κατά την προσέλευση του υπουργού στο δημαρχιακό μέγαρο, διαμαρτυρήθηκε έντονα ζητώντας το άνοιγμα των καταστημάτων.

Χθες σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο εμπορικός σύλλογος των Πατρών προειδοποίησαν ότι ως ένδειξη διαμαρτυρίας, θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους τη Δευτέρα χωρίς όμως να εξυπηρετούν πελάτες.

Δεν αποκλείονται και άλλες επισκέψεις κυβερνητικών παραγόντων στις περιοχές που βρίσκονται στη «δίνη» του σκληρού τρίτου κύματος της πανδημίας.

Πελετίδης: Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο
Την άποψη πως η πόλη βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο εξέφρασε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στον υφυπουργό Εσωτερικών στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο Δημαρχείο. Ο Δήμαρχος της Πάτρας ωστόσο κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει τα μέτρα που πρέπει και να ικανοποιήσει τα αιτήματα που υπάρχουν προκειμένου να στηριχθούν όσοι έχουν χτυπηθεί από τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Ο κ. Πελετίδης κάλεσε την κυβέρνηση να ανοίξει τα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας καθώς, όπως είπε, δεν είναι η αιτία του προβλήματος και δεν αποτελούν εστία υπερμετάδοσης.https://www.cnn.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το αποτύπωμα και η παρακαταθήκη της Φώφης...

Φώφη Γεννηματά: Σημασία έχει να θυμόμαστε πώς έζησε Σημασία έχει...

Μητσοτάκης για Σινά: «Αντιμετωπίζεται μια θεσμική εκκρεμότητα...

Τι αναφέρει ο πρωθυπουργός στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του Στις σημαντικότερες...

Το αποτύπωμα και η παρακαταθήκη της Φώφης...

Φώφη Γεννηματά: Σημασία έχει να θυμόμαστε πώς έζησε Σημασία έχει...

Μητσοτάκης για Σινά: «Αντιμετωπίζεται μια θεσμική εκκρεμότητα...

Τι αναφέρει ο πρωθυπουργός στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του Στις σημαντικότερες...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Από το Ντουμπάι στα Γιάννενα: Το θρίλερ της σύλληψης του Mr. «Χωριάτικο» για την απάτη των 100 εκατ. ευρώ

Το δίκτυο εκατοντάδων εταιρειών, οι εικονικές συναλλαγές και η...

Στρατιωτική θητεία: Αλλάζουν όλα στην εκπαίδευση των νεοσύλλεκτων – Το νέο χρονοδιάγραμμα

Η απόφαση του Νίκου Δένδια καθορίζει τρία στάδια εκπαίδευσης...

Σπίτι μου 3: Δάνεια έως 230.000 ευρώ, επιδότηση ανακαίνισης έως 95% – Τα 11 νέα μέτρα για το στεγαστικό

Νέες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης προωθεί...

Κληρονομιές: Έρχονται μεγάλες αλλαγές!

Ηλεκτρονικό ξεσκαρτάρισμα σε ακίνητα και περιουσίες χωρίς δικαιούχο. Ένα εκτεταμένο...