Λουκέτα σε καταστήματα εστίασης στην Κρήτη λόγω ανεμβολίαστων πελατών

Από χθες τέθηκαν σε εφαρμογή τα νέα μέτρα και ήδη οι έλεγχοι γίνονται πιο εντατικοί.
Χωρίς εμβόλιο ή πιστοποιητικό νόσησης οι εσωτερικοί χώροι εστίασης και διασκέδασης αποτελούν πλέον κάτι απαγορευμένο.

Αυτό το κατάλαβαν πελάτες αλλά και ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Κρήτη αφού χθες βράδυ οι έλεγχοι της Αστυνομίας ήταν σαρωτικοί.
Συνολικά, το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν 2.393 έλεγχοι στο νησί.
Στα Χανιά, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ σε πέντε ανεμβολίαστους πελάτες υγειονομικού καταστήματος ενώ σε τρία καταστήματα μπήκε λουκέτο για 7 ημέρες και καλούνται να καταβάλουν 2.000 ευρώ πρόστιμο.

Πελάτης σε υγειονομικό κατάστημα στο Ρέθυμνο δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ο ίδιος πληρώνει πρόστιμο αλλά και το κατάστημα προχωρά σε αναστολή λειτουργίας για 7 ημέρες και θα καταβάλει 2.000 ευρώ.
Ακόμα, είχαμε ένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε σε υπάλληλο υγειονομικού καταστήματος στα Χανιά, δύο πρόστιμα σε ένα μίνι μάρκετ και ένα κατάστημα λιανικού εμπορίου επειδή δεν είχαν πινακίδα με τον αριθμό των επιτρεπόμενων ατόμων, στα Χανιά. Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν σε τρεις εργαζομένους υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ρέθυμνο, πέντε στο Ηράκλειο, ένα πρόστιμο σε εργαζόμενο κομμωτηρίου στο Ηράκλειο γιατί δεν φορούσε μάσκα και ένα σε πελάτη μίνι μάρκετ στο Λασίθι.https://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.