M.Φουρφουλάκης: Σε πρώτο πλάνο η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ρέθυμνο, τα παραλειπόμενα & η εκλογική έκκληση

Ημερομηνία:

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Από αυτές που θα διηγούμαστε στο μέλλον στους νεώτερους. Μαθήματα πολιτικής ιστορίας του τόπου. Δεν είναι μόνο η Συμφωνία των Πρεσπών. Είναι ο τρόπος που έρχεται προς ψήφιση. Οι αλχημείες μέσα στις επιτροπές. Οι ανταλλαγές βουλευτών, οι φημολογούμενες συναλλαγές. Το πως μια Κυβέρνηση μειοψηφίας μέσα από ετερόκλητες συμμαχίες «προθύμων» βουλευτών επιχειρεί να περάσει μια συμφωνία η οποία βρίσκει αντίθετη τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Και εδώ κάπου, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Ο καθένας παίρνει το «δρόμο» του, διαμορφώνοντας το πολιτικό σκηνικό με το οποίο θα πορευτούμε μέχρι τις εκλογές. Η πίεση απαιτεί ξεκάθαρη στάση. Κινήσεις σε θολά νερά δύσκολα θα επιβιώσουν.

Στη Νέα Δημοκρατία το γνωρίζουν. Οι εκλογές είναι κοντά! Μια κυβέρνηση βασισμένη σε τεχνητές πλειοψηφίες δεν μπορεί να πάει μακριά. Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Κυριακός Μητσοτάκης βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Ρέθυμνο με επισκέψεις σε Μυλοπόταμο και Ανώγεια.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ρεθύμνου, κ. Μανώλη Φουρφουλάκη. Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102,4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ», με τον Παντελή Σπυριδάκη, είχαμε την ευκαιρία να σχολιάσουμε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, πραγματοποιώντας παράλληλα μια αποτίμηση της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ρέθυμνο.

  • Η Συμφωνία των Πρεσπών, οι νέοι συσχετισμοί και η κρίσιμη ψηφοφορία.
  • Συλλαλητήρια, καταστολή και προβοκάτσια. Ποια η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης;
  • Αποτίμηση της επίσκεψης Μητσοτάκη σε Μυλοπόταμο και Ανώγεια
  • Εκλογές, ψηφοδέλτια, ετοιμότητα και οι στοχεύσεις σε επίπεδο Ρεθύμνου

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Επίσκεψη του Προέδρου του Πράσινου Ταμείου στον...

Τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Γιάννη Ανδρουλάκη υποδέχθηκε το...

Ρέθυμνο:Είχε στην κατοχή του μικρό οπλοστάσιο

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων στο...

Ρέθυμνο:Επίσκεψη του Προέδρου του Πράσινου Ταμείου στον...

Τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Γιάννη Ανδρουλάκη υποδέχθηκε το...

Ρέθυμνο:Είχε στην κατοχή του μικρό οπλοστάσιο

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων στο...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέμπη: Επεισόδια μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην Αθήνα

Με συλλαλητήρια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε πολλές...

Aegean: Ακυρώνει πτήσεις στη Μέση Ανατολή

Αναλυτικά όλες οι πτήσεις που ανακοίνωσε πως ακυρώνει η...

Τρία χρόνια Τέμπη: Το χρονικό, οι αφηγήσεις των θυμάτων και τα αναπάντητα ερωτήματα

Η αναδρομή των «ΝΕΩΝ» στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών,...