Μ. Καραμαλάκης: Εμείς θα εργαζόμαστε 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο

Ημερομηνία:

Στην Αγία Αικατερίνη και στα Σταυράκια συνεχίστηκε η ακατάπαυστη επαφή του Υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη, με τους Δημότες του Ηρακλείου, για την επικαιροποίηση των προβλημάτων που τους απασχολούν με στόχο την εξεύρεση άμεσων λύσεων από την επομένη κιόλας των εκλογών, εφόσον τον εμπιστευθούν με την ψήφο τους. 

Το Συνεδριακό Κέντρο του Πολιτιστικού Συλλόγου της Αγίας Αικατερίνης αλλά και τα Σταυράκια, πλημμύρισαν από κόσμο που έσπευσε να συναντήσει τον Μιχάλη Καραμαλάκη να συνομιλήσει μαζί του, για τα όσα τους απασχολούν και παράλληλα να του εκφράσουν την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τη βεβαιότητα πως με τον δικό του τρόπο διοίκησης, ο Δήμος θα πραγματοποιήσει άλματα  προόδου.  

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους που πραγματοποιήθηκαν οι διαβουλεύσεις, χαιρέτησαν, αγκάλιασαν και έσφιξαν με σιγουριά το χέρι του επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», Μιχάλη Καραμαλάκη αλλά και με τους υποψηφίους που τον συνόδευαν και τους ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας στην Αγία Αικατερίνη και στα Σταυράκια  ανέφερε:    

«Με γεμίζει χαρά αλλά και τεράστια ευθύνη η μαζική συμμετοχή των Δημοτών στο κάλεσμά μας. Όσοι υπηρετούν την αυτοδιοίκηση έχουν χρέος να στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας, για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά από άκρη σε άκρη του Δήμου. Στη δική μου δημαρχιακή θητεία, εφόσον με τιμήσουν οι Ηρακλειώτισσες και οι Ηρακλειώτες με την ψήφο τους, τα προβλήματα θα επιλύονται πάραυτα. Θα ασχολούμαστε με τα κακώς κείμενα του Δήμου 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο μέχρι να βρούμε λύση». 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνεδριάζει την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου το Δημοτικό...

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 15:00 θα συνεδριάσει στο...

Δήμος Ηρακλείου:Με ειδήσεις για την ερχόμενη εβδομάδα...

Καλημέρα και καλό μήνα. Εύχομαι να είστε καλά! Ο...

Συνεδριάζει την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου το Δημοτικό...

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 15:00 θα συνεδριάσει στο...

Δήμος Ηρακλείου:Με ειδήσεις για την ερχόμενη εβδομάδα...

Καλημέρα και καλό μήνα. Εύχομαι να είστε καλά! Ο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ενισχυτική Διδασκαλία 2026-2027: Πότε ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η Ενισχυτική Διδασκαλία...

Το περπάτημα σε κάνει πιο έξυπνο;

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, το καθημερινό περπάτημα συνδέθηκε...

Κρήτη: «Έσπασε» το φράγμα των 5 εκατ. διεθνών αφίξεων – Άνοδος 6,2% στον τουρισμό

Σημαντική αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων καταγράφει η Κρήτη...

Τηλεργασία από τα βουνά: Eπιδότηση 90% του μισθού για έναν χρόνο

Επιδότηση 90% του μισθού και των εισφορών για ένα...