Μ. Καραμαλάκης: Το Ηράκλειο μπορεί να «μεταμορφωθεί» σε πόλη – πρότυπο

Μ. Καραμαλάκης: Το Ηράκλειο μπορεί να «μεταμορφωθεί» σε πόλη – πρότυπο

Στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ορισμένα εξ αυτών πέριξ της πλατείας των Λιονταριών, βρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης. Έχοντας στο πλευρό του, Υποψήφιους του συνδυασμού « Ηράκλειο, η πόλη μας» συναντήθηκε και συνομίλησε σε πολύ καλό κλίμα με τους επιχειρηματίες του κλάδου, οι οποίοι του εξέφρασαν τη στήριξή τους και του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, άκουσε προσεκτικά τα όσα πραγματικά προβληματίζουν επιχειρηματίες, εργαζόμενους αλλά και τους πολίτες με τους οποίους ήρθε σε επαφή στο πλαίσιο της περιοδείας στο κέντρο της πόλης και αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες όσων δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης και της διασκέδασης, «ξεδίπλωσε» το όραμα του συνδυασμού «Ηράκλειο η πόλη μας» συνολικά για το κέντρο του Ηρακλείου αλλά και για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτό. 

Αφότου ολοκλήρωσε την περιοδεία του προχώρησε και στην ακόλουθη δήλωση: 

«Με τους συνοδοιπόρους αυτού του ταξιδιού περπατήσαμε για μία ακόμη φορά στο κέντρο της πόλης. Και σήμερα αφουγκραστήκαμε με μεγάλη προσοχή τα διαφορετικά ωστόσο, χρόνια προβλήματα, που αντιμετωπίζουν πολίτες, επιχειρηματίες αλλά και επισκέπτες του Ηρακλείου. Όλοι νιώθουν την ανάγκη και δεν διστάζουν να επαναλαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία πως η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές, αυτή τη φορά, πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με τα καθημερινά προβλήματα και τις πραγματικές ανάγκες που υπάρχουν αλλά και να δώσει επιτέλους άμεσες λύσεις στα απλά ζητήματα που θα έπρεπε ήδη να έχουν δρομολογηθεί. Ζητήματα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα. Αυτό έχει σκοπό να πράξει ο συνδυασμός μας, ώστε το Ηράκλειο, η πόλη μας να μεταμορφωθεί σε πρότυπο οργάνωσης, καινοτομίας και βιωσιμότητας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.