Μ.Κεφαλογιάννης:«Το Κράτος Δικαίου και η ελευθερία των Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα»

Ημερομηνία:

Το βήμα του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου είναι βήμα προάσπισης των εθνικών μας θεμάτων. Είναι βήμα ανάδειξης και ενίσχυσης των ελληνικών θεμάτων. Είναι βήμα υπεράσπισης της Ελλάδας.

Δεν είναι βήμα δυσφήμισης της χώρας. Δεν είναι βήμα συκοφάντησης της Ελλάδας από τους ευρωβουλευτές της αντιπολίτευσης που προσπαθούν να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη.

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στην Ολομέλεια του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο για 6η φορά προκλήθηκε πάλι συζήτηση για τη Δημοκρατία, το Κράτος Δικαίου και την ελευθερία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Από την Μεταπολίτευση του 1974, 50 χρόνια τώρα η Ελλάδα ζει την καλύτερη Δημοκρατία που έζησε ποτέ από συστάσεως ελληνικού κράτους. Την Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία.

Η σημερινή κυβέρνηση στην Ελλάδα οικοδομεί ισχυρά θεσμικά αντίβαρα και θωρακίζει το Κράτος Δικαίου και την ελευθερία του Τύπου στη χώρα. Η Δημοκρατία, το Κράτος Δικαίου δεν κινδυνεύουν στην Ελλάδα. Και σίγουρα δεν κινδυνεύουν από την Παράταξη που αποκατέστησε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έλενα Κουντουρά: Ζητά από την Κομισιόν μέτρα...

Με ερώτηση που κατέθεσε στην Κομισιόν, επικαλείται παγκόσμια και...

Κύπρος- Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Κυπριακή Δημοκρατία της...

“Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, από την αρχή αυτής...

Έλενα Κουντουρά: Ζητά από την Κομισιόν μέτρα...

Με ερώτηση που κατέθεσε στην Κομισιόν, επικαλείται παγκόσμια και...

Κύπρος- Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Κυπριακή Δημοκρατία της...

“Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, από την αρχή αυτής...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Το εκθεσιακό κέντρο της Αγυιάς παραχωρείται στο Υπουργείο Μετανάστευσης για φιλοξενία μεταναστών!

Αλλαγή χρήσης φαίνεται πως δρομολογείται για το Εκθεσιακό Κέντρο...

Πλοκάμια σε όλη την Ευρώπη είχε το κύκλωμα με τα κρυπτονομισματα

Τι αναφέρει το πολυσέλιδο διαβιβαστικό της Αστυνομίας. Ήταν Δεκέμβριος του...

Ο πόλεμος μπορεί να φέρει περισσότερους τουρίστες στην Ελλάδα

Οι ταξιδιώτες θεωρούν ασφαλή τη χώρα μας και αυτό...

Νέο καινοτόμο πνευμονιοκοκκικό συζευγμένο εμβόλιο για ενήλικες διαθέσιμο στην Ελλάδα

Για την προστασία του ενήλικου πληθυσμού άνω των 65...