Κρήτη: Δύο γυναίκες από την Κεντροαριστερά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Μεγάλη σημασία έχει για τη ΝΔ ο κεντρώος χώρος εν γένει, αλλά και ειδικά στην Κρήτη, για τις επερχόμενες εκλογές.

Η μάχη της Κρήτης – Δύο γυναίκες από την Κεντροαριστερά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Με δύο νέες γυναικείες υποψηφιότητες ενισχύονται τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη στις εθνικές εκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, το γεγονός ότι οι δύο κυρίες προέρχονται από τον πολυπόθητο κεντρώο χώρο στην Κρήτη, στον οποίο στοχεύει ιδιαίτερα το κυβερνών κόμμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ευρήματα τελευταίας δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε από το Creta24, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ στην Κρήτη κατά δύο μονάδες (27% έναντι 25%), με τα ποσοστά του – πλην των Χανίων – να έχουν υποχωρήσει, συγκριτικά με προηγούμενη δημοσκόπηση για τοπικά μέσα του νησιού, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προβάδισμα 9,5 μονάδων.

Την ίδια ώρα, η ΝΔ διατηρεί τις δυνάμεις της, ενώ φαίνεται να προηγείται στις Περιφερειακές Ενότητες Ρεθύμνου και Λασιθίου.

Χαρίκλεια Ντερμανάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, στις λίστες των Χανίων θα βρίσκεται η Χαρίκλεια Ντερμανάκη, η οποία στις εθνικές εκλογές του 2012 ήταν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στην ίδια εκλογική περιφέρεια.

Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ, από το 2012 δεν είχε καταφέρει να εκλέξει βουλευτή στη συγκεκριμένη περιφέρεια, ενώ η κυρία Ντερμανάκη, δύο χρόνια αργότερα, αποχώρησε από το κόμμα.

Γωγώ Μηλάκη

Επιπλέον, μία παθολόγος – ογκολόγος προστίθεται στις νέες υποψηφιότητες της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου.

H Γωγώ Μηλάκη, με πλούσιο ερευνητικό και επιστημονικό υπόβαθρο, την τελευταία περίοδο είναι εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης και γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου υπό τον Σταύρο Αρναουτάκη.

Παράλληλα, διατελεί μέλος της Επιτροπής Προγραμματισμού και της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης και πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.