Μάχη κατά της λακκούβας: Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Τα έργα, όπως έχει δεσμευτεί η Δημοτική Αρχή, ιεραρχούνται και συνδέονται μεταξύ τους και πραγματοποιούνται σε συνεργασία και με τις Δημοτικές Κοινότητες

Συνεχίζεται η «μάχη κατά της λακκούβας» από τη Δημοτική Αρχή Ηρακλείου, με δρόμους της περιοχής της Θερίσου να βρίσκονται αυτές τις μέρες στο επίκεντρο των έργων φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης 4/9, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Σισαμάκης, ο Πρόεδρος του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος Μιχάλης Βάμβουκας, το στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας Πέπη Βαλίρη και εκπρόσωποι του αναδόχου, πραγματοποίησαν αυτοψία στους δρόμους γύρω από το 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο Ηρακλείου, όπου πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες οι σχετικές εργασίες, συνομιλώντας παράλληλα με κατοίκους της περιοχής για θέματα που τους απασχολούν.
Πρόκειται για έργα τα οποία, όπως έχει δεσμευτεί η Δημοτική Αρχή, ιεραρχούνται και πραγματοποιούνται με διαφάνεια σε συνεργασία και με τις Δημοτικές Κοινότητες, συγχρονίζονται και συνδέονται μεταξύ τους με σκοπό τη βελτίωση της προσβασιμότητας και της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών.

Υπενθυμίζεται ότι αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται εργασίες φερζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στην περιοχή της Θερίσου, στις οδούς Θενών (από τη συμβολή της με την οδό Αστερουσίων έως τη συμβολή της με την οδό Θερίσου), Άρβης και Λασαίας (από τη συμβολή τους με την οδό Αστερουσίων έως τη συμβολή τους με τη Λ. Μίνωος), Λασαίας (από τη συμβολή της με την οδό Αυλώνος έως τη συμβολή της με την οδό Γ. Γεννηματά), Γ. Γεννηματά (από τη συμβολή της με την οδό Κονδυλάκη έως τη συμβολή της με την οδό Θενών), Κ. Βάρναλη (από τη συμβολή της με τη Λ. Μίνωος έως τη συμβολή της με την οδό Φιλιππουπόλεως), Στράβωνος (από τη συμβολή της με τη Λ. Μίνωος έως τη συμβολή της με την οδό Φιλιππουπόλεως καθώς και τη συμβολή της με την οδό Αγγ. Σικελιανού έως τη συμβολή της με την οδό Κονδυλάκη), Βάρνης (από τη συμβολή της με την οδό Κονδυλάκη έως τη συμβολή της με την οδό Θερίσου), Κ. Παρρέν (από τη συμβολή της με την οδό Βάρνης έως τη συμβολή της με την οδό Στράβωνος), Αγγ. Σικελιανού (από τη συμβολή της με την οδό Θερίσου έως τη συμβολή της με την οδό Πεντέλης), Φιλιππουπόλεως (από τη συμβολή της με την οδό Θερίσου και από τη συμβολή της με την οδό Κονδυλάκη), Υψηλάντου και Στενημάχου (από τη συμβολή τους με την οδό Κονδυλάκη έως τη συμβολή τους με την οδό Στράβωνος) και Πεντέλης (το τμήμα του σχεδίου πόλης).
Θα ακολουθήσουν ανάλογες εργασίες στις οδούς Θερίσου και Κονδυλάκη, καθώς και σε άλλες περιοχές του Δήμου Ηρακλείου.

Από τον Δήμο Ηρακλείου ζητείται η κατανόηση των πολιτών για την όποια αναστάτωση – η οποία είναι προσωρινή ενώ το έργο θα είναι μόνιμο – και επισημαίνεται η προσοχή των οδηγών στις σημάνσεις που καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Ενέργεια, Τεχνητή Νοημοσύνη και Κλιματική Κρίση στο...

Μια ιδιαίτερα επίκαιρη ανοικτή ομιλία με θέμα «Ενέργεια και...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στις οδούς ...

Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου εάν το επιτρέψουν οι καιρικές...

Ηράκλειο:Ενέργεια, Τεχνητή Νοημοσύνη και Κλιματική Κρίση στο...

Μια ιδιαίτερα επίκαιρη ανοικτή ομιλία με θέμα «Ενέργεια και...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στις οδούς ...

Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου εάν το επιτρέψουν οι καιρικές...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Οι αγρότες ζητούν 5 ευρώ το λάδι και προειδοποιούν για νέα μπλόκα τον χειμώνα!

Κατώτατη εγγυημένη τιμή για το ελαιόλαδο που στην Κρήτη...

Γιατί η ΑΙ θέλει να μιμηθεί τον Αϊνστάιν

Η παγκόσμια βιομηχανία της ΑΙ εκτιμάται σήμερα στα 430-620...

Παιδική παχυσαρκία: Οι επιπλοκές αρχίζουν νωρίς – Η έγκαιρη φροντίδα προστατεύει την υγεία των παιδιών

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής τονίζει τη σημασία της...